2777
2789
عنوان

چقدر این سایت بی در و پیکر شده...

107 بازدید | 13 پست

مسخرشو درآوردن... 

طرف تاپیک میزنه نگید که تاحالا تو زندگیتون خیانت نکردید... همتون بالخره این کارو انجام دادید 

حرف که میزنی میگی چقدر مطمئن قضاوت میکنی شاید اصلن کسی تو رابطه نرفته باشه که بخاد خیانت کنه 

میگه اهاااا اینجا همه مریم مقدسن

باز تاپیک میزنن با مرد متاهل و پولدار وارد رابطه میشید.. 

ینفر نوشته بله... اونکه بالخره خیانت میکنه حالا یه پولی ام به من برسه... 

بهش که خرده میگیری میگه نمیدونستم اینجا همه مریم مقدسن.. 

نه عزیزم مریم مقدس نیستیم ولی ذهن و عمل سالمی داریم که هرکسی نداره. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

تاپیکش دیدم اینقدر حرص خوردم کامنت نداشتم 

چون ممکن بود به فحش بکشمش 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیکش دیدم اینقدر حرص خوردم کامنت نداشتم چون ممکن بود به فحش بکشمش

ملت رد دادن 

اگه مریم مقدس بودن به این چیزاست آره اصن من مریم مقدسم

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
حق با شماست عزیزم خوب بعضیا شاید از سر شوخی میگن و ی تعدادی هم هستن ک مریضن همه ک ی مدل نیستن گلم.ا ...

شوخی چیه خانوم

دیگه اونقدری عاقل شدم فرق شوخی و جدی و متوجه شم

رسما دارن همه رو زیر سوال میبرن شما میگی شوخی

ملت رد دادن اگه مریم مقدس بودن به این چیزاست آره اصن من مریم مقدسم

اینا نسل های گشنه ای هستند که فضا ندارند اگر بهشون فضا داده بشه تپه ن ر ی د ه نمیزارن 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
اینا نسل های گشنه ای هستند که فضا ندارند اگر بهشون فضا داده بشه تپه ن ر ی د ه نمیزارن

حال آدم بهم میخوره از این کصافتی که جامعه رو فراگرفته 

حال آدم بهم میخوره از این کصافتی که جامعه رو فراگرفته

می‌دونم متأسفانه کاری نمیشه کرد 

شوخی چیه خانومدیگه اونقدری عاقل شدم فرق شوخی و جدی و متوجه شمرسما دارن همه رو زیر سوال میبرن شما میگ ...

ولشون کن گلم بزار تو حماقت خودشون باشن.ی سوال بپرسم جو رو عوض کنم شما جوونی و در حال تحصیل کلاس زبان واسه دخترم کدوم موسسه خوبه بفرستمش سفیر کانون نوید نمیدونم ؟از این اسما ممنون میشم اگه اطلاعاتی داری راهنماییم کنی مرسی

......خدایا ب توکل نام اعظمت.
ولشون کن گلم بزار تو حماقت خودشون باشن.ی سوال بپرسم جو رو عوض کنم شما جوونی و در حال تحصیل کلاس زبان ...

من اطلاعاتی در این زمینه ندارم اجازه بدید یه کاربر و تگ کنم.. 

@شلوار_مش_رجب  

مرسی گلم خوشبخت باشین ایشالا

قربونتون مرسی

ولشون کن گلم بزار تو حماقت خودشون باشن.ی سوال بپرسم جو رو عوض کنم شما جوونی و در حال تحصیل کلاس زبان ...

سلام عزیزم سفیر بهتره به نظر من ولی از نظر هزینه مبلغ بالاتری می گیره

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
سلام عزیزم سفیر بهتره به نظر من ولی از نظر هزینه مبلغ بالاتری می گیره

مرسی گلم سطحش و کیفیتش مناسب باشه مهم نیست دخترم علاقه داره ولی خودش میگه بین دوستام پرسیدم اکثرن میگن کانون خودشم دودله کدومو بره

......خدایا ب توکل نام اعظمت.