2777
2789
عنوان

میشه یعنی خدا بهم عیدی بده

62 بازدید | 11 پست

چندوقتیع بی اشتها شدم به غذا ها لب نمیتونم بزنم بوی غذا میخوره بهم حالم بد میشه از پریودمم یه ده روزی گذسته خدا  قسمت هممون کنه تا آغوشمون خالی نباشه و صدای لالایی هامون توخونه بپیچه آمین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگردمت الهی این انتظارتو ثانیه ب ثانیه درک میکنم منم از خود خدا و خانم ام البنین وپسرشون خواستم والهی شکر خدا دامنمو سبز کرد از خدا میخوام بحق بزرگیش ومهربونیش بحق امیرالمومنین که عید بزرگ ایشون خدا به این زودیا بهت عیدشو بده ودامنتو سبزکنه انشالله خدا دامن تمام خانمایی ک درانتظارمادرشدنن سبز کنه واسه منم دعاکنید صحیح وسلامت تودلیام دنیا بیان بغل بگیرمشون

هنوز که معلوم نیس ولی مامانم رفته بود مشهد واسم لباس نینی اورده بود دلم صعف رفت تهه دلم میگم خدا کنه ...

ای جان ...ترشح بی رنگ نداری؟؟؟؟؟

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
چرا ترشح سفید غلیظ داشتم درست تایم پریودیم که باید میشدم الانم که هبچی خشک

انشاالله که بارداری گلم .... 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht