2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی بگذر. واقعا حیف روح و روان نازنینت که حتی یه لحظه روی حرفی بمونه و درگیر بشی آدما اغلب رو هو ...

بنظرا چرا وقتی میرم بیمارستانی وقتی ی خانمی میبینم ازش سوال داشته باشمو اول خودم بخاطر شعور خودم سلام کنم واون جواب سلام ندهوسریع رد شد باید چیکار کنیم این حس حقارتی ک بوجود اومد رو از بین ببریم چرا مثلا ج شلام نداد چون دید جوون ۲۱ساله ام یاچی منو جدی نگرف

بنظرا چرا وقتی میرم بیمارستانی وقتی ی خانمی میبینم ازش سوال داشته باشمو اول خودم بخاطر شعور خودم سلا ...

همین دیگه از همین سن پایین تمرین کن حال خوب درونت درگروی هیچ چیزی جز رضای خدا نباشه  و گرنه نمیتونی توی این دنیای شلوغ به آرامش برسی 

همین دیگه از همین سن پایین تمرین کن حال خوب درونت درگروی هیچ چیزی جز رضای خدا نباشه و گرنه نمیتونی ...

ن میخام بدونم چرا اینجور بعًضا رفتار میکنن مثلا ماو پایین تر از خودشون میبینن ینی رفتار خودشون مشکل داره یا ما 

ن میخام بدونم چرا اینجور بعًضا رفتار میکنن مثلا ماو پایین تر از خودشون میبینن ینی رفتار خودشون مشکل ...

دیگه بعضیا واقعا کم توجه ان  بعضا مشکلی دارن که واقعا توی خودشونن.  ولی بعضیام واقعا نفس ضعیفی دارن و گرفتار عجب و خوپسندی شدن بندگان خدا  کاریشم نمیشه کرد گاهی ضعف های بزرگ رو یجوری باید پوشش داد و گرنه دقت کنی مثلا اونی که واقعا روی مهارت و هوش ذاتی خودش به جایی رسیده اتفاقا مردم دار و متواضع هست  دیگه اون بنده ی خدا هم درگیر یه نگاه سطحی شده و گرنه آدم دو پا رو چ به خود گرفتن و خودپسندی   به بزرگی خدا و تنوع مخلاقات نگاه کنی جای هییییچ غرور و عجبی نیست واقعا 

دیگه بعضیا واقعا کم توجه ان بعضا مشکلی دارن که واقعا توی خودشونن. ولی بعضیام واقعا نفس ضعیفی دارن ...

بله خیلی قشنگ و دلنشین هستن صحبت هاتون. باید منطقی فک کرد و هر اتفاق بیرونی رو ب درون خودمون ربط ندیدیم یاربخاطر این حقارت ها خودمونو دست کم نگیریم