2777
2789
عنوان

یا کریم اومده خونمون

142 بازدید | 14 پست

بچه ها بالای کابینت اشپر خونه مون یا کریم اومد لونه کرد اوایل ازدواجمون کاری ندادیم بعد چند وقت پیش بچه ش بزرگ شدن و رفتن الان دوباره اومده لونه کرده دوتا تخمشم شکست بازم نرفتن هنوز هستن 

بعضی وقتا میان تو سالن و اتاق خاب و اینا هم راه میرن حالا دو دفعه اومد وسط سالن نشست کار بد کرد رفت بعد دوروز پیشم ساعت ده شب اومد مام بیدار جلومون دوباره همون کارو کرد و رفت الانم نمیدونم دلیلش چیه نکنه ار ما بدش میاد میان خرابکاری میکنن 

پرنده خلقتش همینه دیگه

چه بدیی

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخاستی بیان اجازه بگیرن برن سرویس؟😑

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
توطئه در کار است😐😂خب پرندن دیگه..طبیعیه ک خراب کاری کنن😂😂😂حالا اونو بیخیال...نمیدونم چرا انقددد ...

اره قیافشون خیلی معصومه و خیلی ام خنگن. خب سرجاشون خرابکاری کنن 

میگم بد یمن نباشن 🤦‍♀️

نه بابا

اینا همش خرافات

به قول مادرم کار خرابی شون یه‌جور تبرکه

اگه روت‌کار خرابی کنن خیلیم خوبه😁

همه چیز و به دید مثبت ببین

اینکه انقدر مهربونی ات‌که کاری بهشون ندارید

مطمئنن براتون زندگی‌پر خیر و برکتی رقم‌خواهند زد

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

چه باهاتون ندار شدن میان تو خونتونفردا میاد میگه شام چی داریم

البته که میگن پشت پنجره اتاق خاب شوهرم براشون غذا میزارع یه روز نزارین انقدر صدا میکنن تا بیدار بشیم بزاریم 😅