2777
2789

همش چپ و راست جلوی جمع میگه چون تو سه دوز واکسن کرونا زدی باردار نمیشی

نه یک بار نه دوبار چندین بار 

انقدر گفته خودمم باورم شده 

در حالی که مشکلم تنبلی تخمدان هست و تحت درمانم و اصلا دوست ندارم عنوان کنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه منم شنیدم واکسنا باعث تشدید تنبلی تخمدان میشن . هم اتاقی های خوابگاهم واکسن زدن پریوداشون کلا ریخته بهم .ولی ببین درمان داره ‌ باید اصلاح کنی سبک زندگیتو تو اینستا دیوم مثلا ورزش ملایم میکنن پیاده روی اروم . غذا های نگهدارنده دار نمیخورن خوراکی هله هوله نمیخورن

چه بی منطق چه ربطی داره 

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

بگو اتفاقا همین را اینقدر که گفتید از دکترم پرسیدم اینقدر خندید که کبود شد، خودتم با خنده بگو این را

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

اصلا نزار چیزی بدونن که این چیزا پیش بیاد

من مادرشوهرم اوایل همش میگفت کی بچه دار میشین اقدام نکردین کردین

ما هیچ اطلاعاتی بهش ندادیم هیچ‌وقت 

که اصلا میخایم یا نه

اقدام کردیم یا نه

میشیم یا نه

به اونا چه اصلا

اخ عزیز دلم ولش کن،به خدا جدی میگم تنها راه خلاص شدن از حرف مغت اینه که کلا فکر کن مرده،فکرکن نیست ،اینقد هم تنبلی تخمدانو بزرگ نکن برای خودت میدونم اینقد دکتر رفتی که خسته شدی میدونم هرماه منتظری ونمیشه اما جاری من ،خواهرش و حیلی دیگه دور برم با وجود تنبلی تخمدان الان بچهای قشنگ دارن این دیر و زود داره وگرنه مطمئن باش به زودی مامان میشی،استرس نگیر استرس صد برابر تنبلی تخمدان رو بدتر میکنه ،خودتو رها کن میدونم سخته اما میتونی،نفس عمیق بکش و بسپارش به خدا همه پیز درست میشه فقط بیخیال حرف مادر شوهر یا هرکسی بشو که ناامیدت میکنه ایمان داشته باش خدا بهترین هارو برات در نظر داره پس صبور باش

خودش نزده و نذاشته هیچ کدوم از اعضای خانواده و بقیه عروس ها بزنن

خب پس بگو ایشالا بارداری شما

باادم وقیح باید وقیحانه برخورد کرد اونم تو جمع

گــ🌹ـلی نمانده خـ🦋ـودت گل باش...
متاسفانه منم شنیدم واکسنا باعث تشدید تنبلی تخمدان میشن . هم اتاقی های خوابگاهم واکسن زدن پریوداشون ک ...

آره عزیزم مرسی بابت راهنماییت من از دوران نوجوانی هم تنبلی داشتم و تحت درمان بودم یک دوره خوب می شدم یک دوره که رعایت نمی کردم و وزنم بالا می رفت دوباره سر کله اش پیدا می‌شد، الانم سفت و سخت دارم اصلاح سبک می کنم 

اصلا نزار چیزی بدونن که این چیزا پیش بیادمن مادرشوهرم اوایل همش میگفت کی بچه دار میشین اقدام نکردین ...

آره عزیزم همین که شما میگین منم اصلا هیچی نمیگم انقدررررر فضول هست و خودش تجسس و پیگیری می کنه که خودش می فهمه.