2777
2789
عنوان

لب‌تاپ

118 بازدید | 5 پست

سلام لب تاپ ایسوس چه مدلی برای کارای دانشجویی و روزمره خوبه؟ و اطلاعات cpu و اینا چطور باید باشه؟ من سر در نمیارم...

حاجی حال حال یه ایران بده،هر چی داشتیم و شکافتنش..🚶‍♀️ 

VivoBook Pro 15 k6500ZH-B گزینه خوبیه بنظر

سعی کن پردازندش حداقل Corei5 باشه

رم 8 گیگ مناسبه

و ssd داشته باشه

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

VivoBook Pro 15 k6500ZH-B گزینه خوبیه بنظرسعی کن پردازندش حداقل Corei5 باشهرم 8 گیگ مناسبهو ssd داشت ...

ممنونم عزیزم❤️❤️❤️فقط این لب‌تاپ برای چندین سال مناسبه دیگه؟ چون نمیتونم زود عوضش کنم از طرفی برای همین پاورپوینت درست کردن و ...اینا میخوام بیشتز.. 

حاجی حال حال یه ایران بده،هر چی داشتیم و شکافتنش..🚶‍♀️ 
قیمتش چنده؟؟

توی سایت پلازا با گارانتی 18 ماه تقریبا 37 تومن میشه

تویی که داری امضامو میخونی امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه 🌷 چیزایی که میگم نظر شخصیمه؛ اگه باهام مخالفی راحت باش من دوست دارم نظرات مختلف رو بشنوم 👂 هیچ عقیده‌ای مقدس نیست و هر آدمی حق داره اون عقیده رو نقد کنه؛ این رو آویزه گوش دیکتاتور درونتون کنید که مخالف رو دیو دو سر نبینید.
ممنونم عزیزم❤️❤️❤️فقط این لب‌تاپ برای چندین سال مناسبه دیگه؟ چون نمیتونم زود عوضش کنم از طرفی برای ه ...

تا چهار پنج سال راحت پشتیبانی میکنه

اگر درست استفاده کنید بیشترم میشه