2777
2789

دختری که به این قشنگی مینویسه معلومه با سواده .شاید خیلی تو دوره امتحانا بهش فشار اومده و بازیش رو فدای درسش کرده و حالا که تابستونه میخواد جبران کنه

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملکه حالت خوبه داخل ی تاپیک دیدم ناراحت بودی البته خودم از بس دیشب گریه کردم تو اون تاپیک نشد ریپلای ...

سلام عزیزم

بهترم مرسی💜

ن کلا سر افسردگی من میبینم کسی فوت کرده منم دلم میخواد بمیرم 😂🤦🏻‍♀️

بعد از س سال نمره افسردگیم دوتا اومده پایین🥲

خیلی خوشحالم سرش

الان حالم بهتره

[برای رسیدن ب خواستم و هدفم ی صلوات می‌فرستی ؟💞]       "جِی" برای واقعی بودن زیادی خوشگله. . .!

۳ تا بچه دارم برای اون دوتا نوشته🤭

عزیزممم خدا نگهدارشون‌باشه 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

ملکه حالت خوبه داخل ی تاپیک دیدم ناراحت بودی البته خودم از بس دیشب گریه کردم تو اون تاپیک نشد ریپلای ...

اوه عزیزم گریه؟

سرچی؟

اگر نیازی ب درد و دل داشتی من هستم تا ب حرفات گوش بدمو کمکت کنم))

[برای رسیدن ب خواستم و هدفم ی صلوات می‌فرستی ؟💞]       "جِی" برای واقعی بودن زیادی خوشگله. . .!

سلام عزیزمبهترم مرسی💜ن کلا سر افسردگی من میبینم کسی فوت کرده منم دلم میخواد بمیرم 😂🤦🏻‍♀️بعد از س ...

الهی شکر همه ما بنا به دلایلی گاهی دچار افسردگی میشیم باید خودمون زود جمع کنیم .ببین مشکلات هست واسه همه هست فقط نوعش تغییر می‌کنه مجبوریم این چند صباحی ک بهمون عمر داده شده زندگی کنیم و بسوزیم و بسازیم با خوبی ها بدی ها .خود منم بارها آرزوی مرگ کردم ولی تا بالایی نخاد نمیشه 

امیدوارم به حق این روزهای عزیز همیشه حال دلت خوب و شاد باشی گلم .سعی کن برو سمت شکر گزاری کم کم حالت بهتر از قبل میشه

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

اوه عزیزم گریه؟سرچی؟اگر نیازی ب درد و دل داشتی من هستم تا ب حرفات گوش بدمو کمکت کنم))

قربونت مهربونم ...دیشب بخاطر بچه نفیسه خانم گریم کرد ...ولی خب مشکلاتی هست دعا کن حل بشه 

الهی شکر همه ما بنا به دلایلی گاهی دچار افسردگی میشیم باید خودمون زود جمع کنیم .ببین مشکلات هست واسه ...

۳ساله گرفتم🚶🏻‍♀️

ن عادت کردم دیگه🚶🏻‍♀️

خدا نعمتاش بیشتر از اونیه ک من بخوام سر چنتا بدش ناراحت شم)))

مرسی زیباو همچنین💜

قربونت مهربونم ...دیشب بخاطر بچه نفیسه خانم گریم کرد ...ولی خب مشکلاتی هست دعا کن حل بشه

بشم ک))

انشالله حل میشن،کمکی ازم برمیاد؟🤍)

بشم ک))انشالله حل میشن،کمکی ازم برمیاد؟🤍)

ن مهم ترینش بیکاری هست ک چند وقتی هست گریبان گیر شده دعا کن برادرام برن سرکار .ممنونم بانو جان 

ن مهم ترینش بیکاری هست ک چند وقتی هست گریبان گیر شده دعا کن برادرام برن سرکار .ممنونم بانو جان

انشالله یه کار محترم و پردرامد نصیبشون بشه🥲💜

انشالله یه کار محترم و پردرامد نصیبشون بشه🥲💜

یا خدا .خدا برا همه خوب و قشنگ بسازه و برا ما هم بهترین سرنوشت رقم بزنه .خوشحال شدم حالت خوبه مواظب خودت باش گلی .

یا خدا .خدا برا همه خوب و قشنگ بسازه و برا ما هم بهترین سرنوشت رقم بزنه .خوشحال شدم حالت خوبه مواظب ...

انشالله عزیزم💜🥲

و همچنین💜🥺

خوشحال شدم از اشنایی باهات مهربون))