پول که داشتی باشی عزیزی محترمی دلت بگیره میری مسافرت کافه وقت ماساژ میگیری همه بهت احترام میزارن واست ارزش قائل میشن حوصلت سر بره ماشینتو برمیداری میری استخر خرید حالشو میبری خوشبختی بهترین خواستگارا واست سر و دست میشکونن ..نه من که تو سن ۲۰سالگی یه خدا زده اومد خواستگاریم ازدواج کردم شوهرم پول نداشت یه خونه و چهارتا درو تخته و یه جشن ساده بگیره جدا شدم حسرت مسافرت و خرید به دلم موند فامیلای پدریم عارشون میشه بریم مجلساشون دیروز کارت دعوت آوردن میگه نیومدید هم اشکالی نداره هزینه تالارش کم کم یه میلیاردی هست ای خدا بگم شکرت خندت نمیگیره همینا حق پدرمو خوردن چیشد کدوم کارما نوکرتم از بدنیا اومدنم گله دارم اون دنیا چجوری روت میشه ازم سوال و جواب کنی
یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما میخواستی با غول چراغ جادو ازدواج کنی تا همه ارزوهاتو براورده کنه خبکی گفته ب هر نری باید جواب مث ...
خدا جوابتو بده ایشالا به حق همین روز عزیز
یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست
💔دوستانی که میگید سلامتی، همینجا توی نی نی سایت یه خانومی بیمار بود، پول نداشت درمان کنه چه بخواید ...
دقیقا همینه مادر من اسید معده داره وحشتناک ماه هاست با یه کپسول سر میکنه چون هزینه مداوای اساسی رو نداریم
انشاالله خدا دل توام اروم کنه ب جون اینو اون نیوفتی ب حق این روز عزیز
سرت تو ماتحت خودت باشه به نداری بیفتی ببینی چجوریه