2777
2789
عنوان

۱۹ روز از امپول هاش سی جی میگذره و پریود نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5666 بازدید | 111 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی تا وقتی پریود نشدی امیدوار باش شاید تستت خرابه چون بعد اچ سی جی انقد تاخیر در پریود نمیشه

اره من پارسال هم همینجوری امپول میزدم اما سر ۱۵ روز پریودمیشدم اما اینبار نشدم نمیدونم چرا 

زندگی با همه خوب و بدش میگذره
چرا اینقدر نا امیدی .این ماه نشد ایشالا به حق خانم فاطمه زهرا مته بعد خامله میشی به حق امام حسینش ال ...

منم دعا میکنی دوستم 🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

منم دعا میکنی دوستم 🥺

حتم عزیزم به حق واحترام این روز عزیز ومبارک ایشالا دامن همه اونایی که بچه می خوان سبز بشه تا سال بعد بچه بغل باشین .یا خانم فاطمه زهرا .به این عزیزمونم یه بچه سالم وناز بدین .ای بزرگواران

یکیشو فردا صبح با اولین ادرار بزن

نمیدونم حالا گیجم نمی‌فهمم باردارم یانه 

خب اگه برادار نباشم خیلی بده که چند روز میگذره و من پریود نشدم 

ای خدا😔چندروز دیگه بزنی ممکنه مثبت باشه؟

نمیدونم والا اصلا خودمم نمی‌فهمم باید چیکار کنم سعی میکنم برم امروز پیش دکترم 

حتم عزیزم به حق واحترام این روز عزیز ومبارک ایشالا دامن همه اونایی که بچه می خوان سبز بشه تا سال بعد ...

مرسی دوستم الهی که خدا دعات در حقمو شنیده حتمن

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن