sivandi مدیر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 733 عنوان ۱۹ روز از امپول هاش سی جی میگذره و پریود نشدم | مشاهده متن کامل بحث + 5666 بازدید | 111 پست خانما ۱۹ روزه از امپول هاش سی جی میگذره و من پریود نشدم صبر یا بی بی چک بزارم زندگی با همه خوب و بدش میگذره 1403/04/04 | 13:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sivandi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 733 کدوم عکس ؟ولی نا امید نشو .بسپار به خود خدا .مطمعن باش بهت میده .هر اونچه که باید بده .تو فقط بخواه ... تونستم بارگذاری کنم زندگی با همه خوب و بدش میگذره
آرزوی_آزادی_2 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 11413 تونستم بارگذاری کنم چرا اینقدر نا امیدی .این ماه نشد ایشالا به حق خانم فاطمه زهرا مته بعد خامله میشی به حق امام حسینش الهی امین.
sivandi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 733 چرا اینقدر نا امیدی .این ماه نشد ایشالا به حق خانم فاطمه زهرا مته بعد خامله میشی به حق امام حسینش ال ... انشالله زندگی با همه خوب و بدش میگذره
اولدوز23 عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 4678 اسی تا وقتی پریود نشدی امیدوار باش شاید تستت خرابه چون بعد اچ سی جی انقد تاخیر در پریود نمیشه
sivandi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 733 اسی تا وقتی پریود نشدی امیدوار باش شاید تستت خرابه چون بعد اچ سی جی انقد تاخیر در پریود نمیشه اره من پارسال هم همینجوری امپول میزدم اما سر ۱۵ روز پریودمیشدم اما اینبار نشدم نمیدونم چرا زندگی با همه خوب و بدش میگذره
ماهلیناممممممم عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 3407 چرا اینقدر نا امیدی .این ماه نشد ایشالا به حق خانم فاطمه زهرا مته بعد خامله میشی به حق امام حسینش ال ... منم دعا میکنی دوستم 🥺 نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن
sivandi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 733 منم دعا میکنی دوستم 🥺 مممنونم انشالله زندگی با همه خوب و بدش میگذره
آرزوی_آزادی_2 عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 11413 منم دعا میکنی دوستم 🥺 حتم عزیزم به حق واحترام این روز عزیز ومبارک ایشالا دامن همه اونایی که بچه می خوان سبز بشه تا سال بعد بچه بغل باشین .یا خانم فاطمه زهرا .به این عزیزمونم یه بچه سالم وناز بدین .ای بزرگواران
sivandi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 733 یکیشو فردا صبح با اولین ادرار بزن نمیدونم حالا گیجم نمیفهمم باردارم یانه خب اگه برادار نباشم خیلی بده که چند روز میگذره و من پریود نشدم زندگی با همه خوب و بدش میگذره
مهناززززززز عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 1203 وقتی بی بی چک منفی دیدم حالم بد شد 😔 ای خدا😔چندروز دیگه بزنی ممکنه مثبت باشه؟
sivandi مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 733 ای خدا😔چندروز دیگه بزنی ممکنه مثبت باشه؟ نمیدونم والا اصلا خودمم نمیفهمم باید چیکار کنم سعی میکنم برم امروز پیش دکترم زندگی با همه خوب و بدش میگذره
ماهلیناممممممم عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 3407 حتم عزیزم به حق واحترام این روز عزیز ومبارک ایشالا دامن همه اونایی که بچه می خوان سبز بشه تا سال بعد ... مرسی دوستم الهی که خدا دعات در حقمو شنیده حتمن نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن
فانتین عضویت: 1399/05/18 تعداد پست: 7669 نه شیاف نداشتم من فقط این ماه قرص لتروزل خوردم و امپول هاش سی جی نه بی بی چک بزار عزیزماینقدر دیگه پریود رو عقب نمی ندازهان شاءالله به حق همین لحظات ملکوتی اذان، مثبت باشه