2777
2789
عنوان

جریان دختر قالیباف چیه

1426 بازدید | 9 پست

یعنی چی ترکیه رفتم هما سیسمونی نخریدم خب بخره؟  یعنی چی چرا من خبر ندارم یکی توضیح بدید 

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤

هیچی بابا... یه مصاحبه کرد ملت ترکیدن با این لحن حرف زدنش🗿😂

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر امضات قشنگ بود بغض کردم 😔💔

عزیزمممم

مادر بزرگم آلزایمر گرفت:) یه روز عکس عروسی خودشو روی دیوار دید گفت این کیه آرش منو بغل کرده 🥲 مادر بزرگم خودشو فراموش کرده ولی پدر بزرگم نه  عشق همینه آدم خودشو فراموش می کنه ولی عشق شو نههه🖤🖤🖤🥀لیلی که شدی حرف مرا می فهمی 🖤 مجنون تموم غصه ها نامرده 🥀                             کاربر قدیمی هستم😜 خدااااا میشه من و عشقم به آرزو های قشنگ مون برسونی🤲❤
خیلی زیبا بود کاش همیشه عشثق واقعی باشه هع🚶🏻‍♀️😔💔

نیس عزیزم الان عشق ها همه دروغ شدن 

رفته ترکیه سیمسونی خریده پتیاره دروغگو اومد داست ملت قورت میداد میگن برادراشم هشتاد میلیون سکه طلا تو گاو صندوق خونه ش چندسال قبل قایم کرده بود کلا خانواده‌ قالی‌باف خودشون ی تنه حکومت شت کردن ب ریش ملت میخندن 

این همه لوندی و لوس حرف زدن در شان یک زن مسلمان نیست تازه دروغگوم باشد تازه پدرشم میگف از تولید ملی حمایت کنید دخترش رفته ترکیه سیسمونی خریده پدرش می‌گفت تهران ساهتم ایرانم میسازم خداشک ریس جمهور نشد وگرنه دخترش میرف آمریکا موبایلی میخرید خخخخ