2777
2789

امروز مامانم یک حرف خیلی عجیبی زد

میگه مرد خیانت کرد که کرد دیگه به هرحال مرده چیکار میشه کرد ادم‌نباید زندگیش به هم بریزه بخاطر یه خیانت

حالا من خودم مجردم ولی با این حرف هایی که میزنه اعصابم بهم میرزه همش

تا یه چیزیم میگم میگه ساکت شو تو هیچی نمیفهمی

خودش رو همیشه عاقل میدونه

خستم کرده همیشه غیر منطقی حرف میزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم متاسفانه طی قرن های متمادی این باور پوسیده و گندیده مردسالاری که مرد محق به انجام هر کاری حتی خیانت هست،تو ضمیر درصد بالایی از مردم کشورمون و حتی خود خانمها نهادینه شده...مادرتون طوطی وار داره درس های غلطی رو که از نسل های گذشته وام گرفته رو پس میده

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

منم مث تو مامانم همیشه ابن حرف و میزد خیلی ناراحت میشدم میگفتم چقد بدبخته مامانم دورازجون .... اولا ک سنت بره بالاتر متوجه‌منظور مامانت میشی...دوما ب حرفاشون خیلی توجه نکن...سوما ایرانیا انقد بچشون و اذیت میکنن ک بچه اگه خیانتم ببینه برچش نمیاره ک برنکرده خونه باباهه...اصن ب این چیزا فک نکن انشاالله همسر خوبی خدا بهت بده 

مامان یه دخمل گوگولی

به نظرم مامانت میخاسته بهت بگه که نباید با یه خیانت خودتو ببازی و اعصابو روان خودتو بهم بریزی و افسرده بشی

فک نکنم منظورش این باشه که اگه ی کسی خیانت دید باید چشم پوشی کنه و برگرده سر زندگیش

ENFP👀💕