2777
2789
عنوان

سلفری دوقلویی

2585 بازدید | 20 پست

سلام یه سوال داشتم تو بارداری دوقلویی آزمایش سلفری نوشته کروموزوم y  دیده نشد یک قسمت نوشته دختر قسمت بعدی خط تیره گذاشته آیا جنسیت هر دوقل مشخص شده یا فقط یکیو گفته دختر؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتاش دختره. وقتی y دیده نشده یعنی کلا دیده نشده‌. البته تعیین جنسیت من و اشتباه زده بود شما چون دو ...

آخه پس میگن تو دوقلویی احتمال اشتباه بیشتره.برای شما چی بود؟

برا منم y مشاهده نشد ولی انومالی رفتم پسر بود

کاش این پست نمیزاشتید.....ایشون 80تا تاپیک زده به امید اینکه یکی بهش بگه بچت پسر ....باوحودی اینکه انومالی بهش گفت دوتا دختر .....شاید 10درصددخطا باشه تو انومالی ....اما ایشون فقط دار زجر می‌کشه 80تادیک کم نیس ...تمام فکر و ذکرش اینه یکیش پسر باشه چراشو نمیدونم .....بخاطر همسرش یا خانواده یا خودش ....فقط اینو می‌دونم حاملگی دوقلویی پرخطر تر ایشون باید تو آرامش بیشتر حاملگیشو بگذرونه وبیشتر به فکر سلامتی بچه ها باشه ...و خداروشکر کنه که سالم هستن ..

کاش این پست نمیزاشتید.....ایشون 80تا تاپیک زده به امید اینکه یکی بهش بگه بچت پسر ....باوحودی اینکه ا ...

متوجه منظورتون نشدم. من ک تاپیکای قبلی کسی و نمیخونم فقط راجب ازمایش خودم گفتم. ایشالا هرچی خیز و صلاحش باشه