2777
2789

منو میبینم انگار دشنمشو دیده یه جوری باهام بد رفتار می‌کنه ... با اینکه واقعا کاریش ندارم 

مثلا اگه یه لحظه برم تو اتاق پا میشه از اتاق میاد بیرون 

گاهی اوقات بهم پشت می‌کنه غذا میخوره ( اگه تو اتاق باشم و بخواد غذا بخوره )

یا مثلاً پاهاشو محکم رو زمین مسکویه از کنار من رد میشه 

همیشه ام سر چیزای کوچیک باهام بحث می‌کنه با اینکه قبلاً من خیلی زیاد خودشو داشتم 

یا مثلاً میاد کتکم میزنه من دیگه بچه نیستم که ۲۰ سالمه 

نمیگم خودم خیلی خوبم منم وقتی باهم بحثمون میشه از کوره در میرم ولی واقعا کاری باهاش نکردم که لایق این رفتار باشم 

چند وقت پیش رفتم از کشوم لباس بردارم تکیه داده بود به کم قبل از اینکه من برم تو اتاق با اینکه میدونستم میخوام لباس بردارم کنار نمی رفت حتی بهش گفتم میشه یه لحظه بری اونور تکیشو داده بود به کمد نمی رفت اونور 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مادرم چشم دیدن منو تو خونه نداره کاری هم نکردم

فقط میخواد بهم زور بگه و منم بگم چشم

دیگه منم نمیخوام ببینمش بخدا اصلا یه حسی بدی دارم

وقتی نگام میکنه یا از کنارم رد میشه. 

یه انرژی منفی بهم میده حتی موقعی که حرف بد نمیزنه

دلم میخواد همین الان برم یه جای دور که دیگه کسی رو نبینم

منم همین حسو نسبت به این فرد پیدا کردم

نمیدونی مشکلش چیه؟ شاید حرفی چیزی شنیده 

این حسی که من گفتم نفرت و ببین دیگه چه به روزم آورده که این حس بهش دارم من سه سال اومدم قهر خونه پدرم به قدری عذابم داده که فقط دلم میخوادبمیرم دیگه نبینمش

نمیدونی مشکلش چیه؟ شاید حرفی چیزی شنیده این حسی که من گفتم نفرت و ببین دیگه چه به روزم آورده که این ...

ما فقط باهم بحثمون میشه تازه تو بحثا اون خیلی از من بدتر رفتار می‌کنه ... 

ای وای عزیزم واقعا خیلی سخته اینطوری ... از طرفی خانوادت واقعا درست نیست که تو روشن وایسی از طرفی هم واقعا نمیشه سکوت کرد در برابر این رفتارا ...

ما فقط باهم بحثمون میشه تازه تو بحثا اون خیلی از من بدتر رفتار می‌کنه ... ای وای عزیزم واقعا خیلی سخ ...

بعضی وقتا دعوا میکنیم خیلی  وقتا هم چاره ای جز سکوت ندارم دیگه همه چیو میریزم تو خودم 😔

قوی باش فقط. یعنی چی خانوادته نمیتونی جلوش وایسی. فقط اون خانوادته... تو خانواده ی اون نیستی که اینجور زجرت میده. بهش بگو اگه نری کنار بلایی سرت میارم که تو مرغای اسمون به حالت گریه کنن. بذار ازت بترسه. 

دیگه ادم اینقدرم نباید ضعیف باشه