یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خرماه لخته زیادی مینداختم قرص نمیخورم دوماه لخته نمیندازم دیگه چیکار کنم؟ادم که تنبلی داره یعنی هرماه کیست درست میشه یا نه
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
در چه حده تنبلیت. ؟ برا من با خوردن متفورمین باردار شدم الانم اقدامم برای دومی دوباره شروع وردن به م ...
راسته جنسیت این قرص ربط داره یا دوقلو میکنه
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
من یکماه فقط اقدام داشتم باردار شدم تو پنج هفته رفتم سونو گفتن ساک بارداری رو ندیدن الانم که افتادم به لکه بینی قرار فردا پس فردا برم دوباره آزمایش بدم اگه تیر بتام فرقی نکرده باشه ممکنه خارج از رحم باشه خیلی داغون شدم تو رو خدا دعا کنید بچم سالم باشه همه چی درست بشه 🥺🙏🏻🤲🏻😔