2777
2789
عنوان

خیانتای پی در پی شوهرم و +عکس پیاماش ک دیروز داده

| مشاهده متن کامل بحث + 8653 بازدید | 265 پست
یچیزی میگم و فحشای همه‌تونو به جون میخرمهمه شمایی که میگین اون خیانت کرده چطور باش موندی...خودتون چط ...

دوست عزیز اول اینکه همه ی مردارو نکوب

چون خلافش در میاد خودت زیر سوال میری

دوم اینکه استارتر بارها فرصت داده، مچ گرفته

حتمن چیزی هست که میخواد جدا شه

یادتون نره مردی که یبار خیانت کنه ۸۰ درصد بار بعدی خیانت میکنه

مگه اسثنا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بهت صبر و آرامش بده 😔🙏

خودتو کلا بکش بیرون از رابطه سمی 

خیانتکار همیشه خیانتکار میمونه و ترک هم نمیکنه خودمون رو گول نزنیم و به خیانتکار ها فرصت ندیم 

هیچ مرد و زن خیانتکاری درست بشو نیستند فقط ی مدتی ترک میکنن و باز شروع میکنن

اگر بعد از چند تا جواب دیگه جواب ریپلای رو ندادم دلیلش اینه                         ۱) بی احترامی در کلام.  ۲) خشم در کلام ۳) مشهود بودن حسادت در گفتار.    ۴)عدم درک درست از پاسخ من به استارتر ۵) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله۱. افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند،.                  ۲.امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است.                                     ۳.امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد،                                                                                     ۴.امام علی (ع) :از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد                                                              ۵.مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند وکلام آخرم  خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است
من عاشقشم دلم پیششهبخدادارم باگریه تایپ میکنممن حالم بدونه اون داغونهوقتی هس هم همینممن کجابرم ک بتو ...

دوستم مثل تو بود اما اون خیانت رو جلو چشمش دید یکروز بیصدا اومد خونه دید تو اتاق خوابش شوهرش با زن دیگه......شوهرش زنش رو دید و ب کارش ادامه داد و هعی میخندید.... دوستم ب تعریف خودش میگفت فقط مبهوت مونده بودم و اشکام میریخت اونا هم عاشقانه ازدواج کرده بودن و ب سختی بهم رسیده بودن..... اخرش ازش طلاق گرفت پا رو دلش گذاشت بچه اش رو برداشت رفت ..‌‌هر چند مردع پشیمون شد و برگشت التماسش کرد ک باز باهم ازدواج کنن اما دیگه هرگز با کسی ازدواج نکرد حتی با شوهر سابقش‌..‌‌‌

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
عزیزم خیلی خیلی خلاصه میگم با اینکه میفهمم دردت چقدددددددددد عمیقه با اینکه میدونم افکار هات حس میکن ...

عزیزم...

محیطمون اونقدر کوچیکه که میترسم از همه چیز

ولی خونوادم اونقدر بزرگ هستن ک اگه حمایتم کنن..نه ازلحاظ مالی فقط پشتم باشن کنارم باشن میتونم قوی بمونم میتونم سرپا شم.من ب خونوادم نیاز دارم ترسهایی ک تو فکرمه تو دلمه 

همه اونا با بودن خونوادم کنارم قابل کنترل میشن لااقل کمتر میشن

اینکه برنمیگردم ب اون زندگی شکی نیس توش...

هیچپقت نمیتونم برگردم 

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...
دوستم مثل تو بود اما اون خیانت رو جلو چشمش دید یکروز بیصدا اومد خونه دید تو اتاق خوابش شوهرش با زن د ...

وای اون مرده چه بیشرفی بوده  میخندیده من بودم قطعا با چاقو میزدمش 🤦🤦🤦🤦🤦

اگر بعد از چند تا جواب دیگه جواب ریپلای رو ندادم دلیلش اینه                         ۱) بی احترامی در کلام.  ۲) خشم در کلام ۳) مشهود بودن حسادت در گفتار.    ۴)عدم درک درست از پاسخ من به استارتر ۵) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله۱. افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند،.                  ۲.امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است.                                     ۳.امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد،                                                                                     ۴.امام علی (ع) :از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد                                                              ۵.مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند وکلام آخرم  خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است
دوست عزیز اول اینکه همه ی مردارو نکوبچون خلافش در میاد خودت زیر سوال میریدوم اینکه استارتر بارها فرص ...

خواهرم، عزیزم، همسنگرِ من، هم‌دردِ من

میدونم تلخه، اما واقعیته، باید واقعیت رو پذیرفت

درمورد اینکه به شوهرش فرصت بده فقط نظرمو گفتم

اما درمورد اینکه همهٔ آقایون غیر از ازدواجشون رابطه جنسی دارن عینِ واقعیتو گفتم

این وقعیت هیچجوری عوض نمیشه متاسفانه

منم خیلی سخته برام، کاش واقعیت نداشت، اما واقعیت داره

یچیزی میگم و فحشای همه‌تونو به جون میخرمهمه شمایی که میگین اون خیانت کرده چطور باش موندی...خودتون چط ...

اون « یک فرصت دیگه» کوفتی شماها کی تموم میشه؟؟؟

وقتی ایدز گرفت؟ هپاتیت گرفت؟ سکته کرد؟ سرطان دهانه رحم گرفت؟

چرا وقتی یه زن تمام شجاعتشو  غرورشو‌ عزت نفسشو جمع می کنه تا از منجلاب فساد و نکبت بیاد بیرون  ،آدمهایی مثل شما میایید دوره اش می کنید توی دلشو خالی می کنید می ترسونیدش

از فرصت های جادویی بهش میگید که تا حالا روی هیچ مرد هرزه ای فایده نداشته

بذارید دردشو بکشه تحملشو جمع کنه نجات پیدا کنه

و خدا برای من کافیست.....

جمله های اولتو من میترسیدم بگم ولی حرفای منم هس..

فقط فکرمیکردم ک ممکنه این فکر و حرف براثر زندگی بااین ادم کثیف اومده سراغم

ولی الان باگفتن این حرفاازسمت شما من بیشتر میفهمم ک عقلم سرجاشه.فکرام درسته ترسهام دلهره هام ...

بیشتر باهاتون حرف میزنم بیشترمیفهمم ک چقدر طرزفکرم درسته ...ولی ترس ب زبون اوردنش اونقدر زیاده ک جرات نمیکنم حتی تایید کنم .همین پیامم ب شما میدونم ک چقدر برام سخت تموم میشه و منو الان مثل خودت ترور میکنن

نمیتونم ببخشمش ن بخاطر خودش ن بخاطر خودم ن زندگیم...

ب هیچ خاطری نمیتونم

برگشتنه من ب اون خونه مرگ دوباره ی منه

اون « یک فرصت دیگه» کوفتی شماها کی تموم میشه؟؟؟وقتی ایدز گرفت؟ هپاتیت گرفت؟ سکته کرد؟ سرطان دهانه رح ...

دقیقن

وقتی کسی تو رو نخواسته

تک رو بخاطر یه آدم هرزه تر از خودش رها کرده

بمونی که چیو درست کنی؟

چی هست که بخوای درست کنی؟

احمق بمونی؟ هر روز عذاب بکشی؟

تهش هم دوباره خیانت کنه و بهت بخنده

دوست عزیز اول اینکه همه ی مردارو نکوبچون خلافش در میاد خودت زیر سوال میریدوم اینکه استارتر بارها فرص ...

والا

من نمی دونم این همه مرد سالم و نجیب که دارن مثل آدم زندگی می کنند کین؟ از مریخی جایی اومدن

چرا اصرار هست تلقین کنند همه‌مردها خائن و کثیفند

و خدا برای من کافیست.....
خودت دل می کنیهر وقت به کار کافی زجر بکشی تحقیر بشی دلت بشکنه بزرگ میشیهنوز به اون جا نرسیدی

ینی هنوز مونده؟؟؟؟؟هنوز باید بکشم؟؟؟؟؟؟؟توروخدا نگو اینو.من دیگه تحمل ندارم کشش ندارم بخدا

نگو ک باز باید تحقیر شم نگو

والامن نمی دونم این همه مرد سالم و نجیب که دارن مثل آدم زندگی می کنند کین؟ از مریخی جایی اومدنچرا اص ...

همین

حتی اگه ۹۹ درصد خائن باشن به خاطر اون ۱ درصد نباید مردی رو کوبید

دقیقا

تو خیانت هیچ استثنایی وجود ندارد 

وقتی ی بار خیانت پیش بیاد بازم تکرار میشه شک نباید کرد