2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون به ته خط میرسن و قدرت تحملشون تا این حده به نظر من باید به جای امکانات و پول دادن به بچه‌ها تلاش کنی قدرت تحمل و صبرشون و ایمانشونو قوی کنی.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

چون اینجا اسیر شدن. خودکشی تحصیل کرده ها نشان از ناامیدی عمیق از اوضاع. اونها میبینن که آینده ای ندارن. ببین ته آرزوی ی ملت رو دیده که خبری نیست. تخصص میدونی چند سال درس خونده. چقدر تلاش کرده تهش هیچی. آخرشم ی اسکلی که رابطه داره میشه رئیس بیمارستان

الهی بمیرم دیروز هم همسایمون خودکشی کرد امروز خاکسپاریشه دو تا دختر داره بیچاره 35سالش بود بخاطر فقر و نداری وشرمنده شدن جلو بچه هاش خودشو کشت😭

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
اخریه؟ واقعا

نه عزیزم این چیزا تو ایران نیست واسه اروپاست که زنا لختن🙂😉

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

چون زندگیشون اینجو یه که ظاهرش مردمو کشته، باطنش خودشونو 

متخصص ریه یعنی حدود ۳۲ سالشه و تازه باید طرح تخصص رو بگذرونه... دوران رزیدنتی ۸ تومن و تو طرح ۱۵ تومن حقوق داره  انتخاب محل زندگیش با خودش نیست، برای مطب باید هفت خوان رستم رو بگذرونه، حالا این وسط اگه خونواده هم داشته باشه که دیگه بدتر

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

نزدیک 10،15 سال درس میخونن الان تازه تا بیان مطب بزنن و تشکیل خانواده بدن و پول زیاد واسه خونه و ماشین داشته باشن حداقل 40 سال رو دارن 

در حالی که یکی از همون 20 سالگی وارد یه کار مثل کابینت سازی شده سالهاست همسر و بچه و خونه و ماشینش رو داره از سنش هم درست استفاده کرده، 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی