2777
2789
عنوان

حس میکنم تموم شدم

143 بازدید | 12 پست

۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ 

تو هر کاری ک از دستم بر بیاد بهترین بودم   بهترین دختر اقوام از نظر  پوشش و  حیا و  ادب و خانه داری  بهترین   هنرمند  رتبه ۱ کشور شدم  سال۸۸  بهترین دانشجو   برترین کارای معماری   ولی ادامه ندادم   تردی مکس  بلد نیستم   ادانه ندادم ۰۰ ازدواج کردم   بهترررریییین زن  ک مردی تو خوابشم  نمیدید  ک اینقدر فدا کاری کنم و  هزار کاری ک مادرا برا بچشون نکردن من برا این ابلیس کردم    دختر نماز خون و قران خون بودم اهل غیبت نبودم  ولی  زندگی  از بجگیم زهر بود ب من تا الانش تنهام  و بدبخت   از بدبختیام بگم ۰۰۰ نگم ۰۰۰  

بخدا   نمیدونم هدف خدا چیه با من  کاش بچه نداشتم مرده بودم ۰  زتدم فقط برا بچهام  ک  بی نادر نشن  ولی مادر افسرده داغون   

من از ریشه  داغونم خیلی حرفامو حتی ب خدا نمیگم  خیلی دردامو حتی ب خدا نگفتم    چون میدونم   خدا بود و دید و کاری نکرد ۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کرده اون ابلیس؟

اون ابلیس ک    کارای کرده ک همه ابلیسا میکنن 

وقتی ب کل زندگیم نگا میکنم از بچگیم  ۰۰۰۰ برا خودم متاسف میشم ۰    من تمام تلاشمو برا بهترین بودن کردم تمااااام تلاشمو   ولی ب هیچی نرسیدم جز بدبختی ۰   منظور خدا رو    نمیفهمم     دیگه باید چکار میکردم 

اون ابلیس ک کارای کرده ک همه ابلیسا میکنن وقتی ب کل زندگیم نگا میکنم از بچگیم ۰۰۰۰ برا خودم متاس ...

🫂🫂🫂هممون همینیم این دنیا برای همه پر از رنجه حس نکن تنهایی هرکدوم به یه نحوی نااامید میشیم و از این دنیا دل میکنیم

خودتو فراموش کرد و زندگیتو فدای دیگران کردی ،نیازی نیست که بهترین باشیم تا احساس خوشبختی کنیم  برای خوت وقت بذار خودتو دوست داشته باش برای خودت هدف تعیین کن 

سبحان ربی و بحمده و استغفر ربی و اتوب الیه
🫂🫂🫂هممون همینیم این دنیا برای همه پر از رنجه حس نکن تنهایی هرکدوم به یه نحوی نااامید میشیم و از ا ...

دل ک همون  ۷ ۸ سالگی کندم از دنیا      الان   متنفرم از خلقتم    والا بلا  خدا ک خبر داره     دیگه  بریدم چرا  واقعا  با من اینکارو میکنه 

خودتو فراموش کرد و زندگیتو فدای دیگران کردی ،نیازی نیست که بهترین باشیم تا احساس خوشبختی کنیم برای ...

خدا خودش میدونه منو تو چ سرنوشتی انداخته    خسته شدم از امتحان پس دادن  ب درگاهش از صبر از  بهشتش بیزار شدم   فقط میگم کاش  خلقم نمیکرد  

خدا خودش میدونه منو تو چ سرنوشتی انداخته خسته شدم از امتحان پس دادن ب درگاهش از صبر از بهشتش بی ...

هیچ چیزی بی حکمت نیست تسلیم خدا شو بدون اون ذره ای بدی برای تو نخواسته به هیچ کسیم ظلم نمیکنه 

خدا خودش میدونه منو تو چ سرنوشتی انداخته خسته شدم از امتحان پس دادن ب درگاهش از صبر از بهشتش بی ...

عزیزم فقط خودتو دوست داشته باش ایده آل گرا نباش یک کار کوچولو شروع کن به خودت اهمیت بده من از حرفات فهمیدم فقط برای رضایت دیگران زندگی کردی بهترین مادر بهترین همسر بهترین فرزند بودن هدف ما نیست در هر کاری باید تعادل داشته باشیم چون ما انسانیم و نقص داریم شاید مثلا تو مادری نمره 60 بیاریم از صد  ولی مهم نیست مهم اینه که خودمون از خودمون راضی باشیم

سبحان ربی و بحمده و استغفر ربی و اتوب الیه
هیچ چیزی بی حکمت نیست تسلیم خدا شو بدون اون ذره ای بدی برای تو نخواسته به هیچ کسیم ظلم نمیکنه

حکمت خدا  ذره ذره وجود و ایمانمو  از بین برد      درد اینه 

میبینه و کاری نمیکنه میبینه تلاشای منم میبینه   ولی    راضی ب رنجم  هس  راضی  ب تباهیم  ب  مرگ روحی ک گفته از جنس خودشه ۰  خدا کجاست واقعا 

حکمت خدا ذره ذره وجود و ایمانمو از بین برد درد اینه میبینه و کاری نمیکنه میبینه تلاشای منم می ...

چه قددددر سرنوشتت شبیه منهههه!!!انگاری داشتی خودمو توصیف میکردی!!!دقیقا منم یه دختر مذهبی قرآن خون محجبههه...آروووووم...آزارم به مورچه نمی‌رسید خدا شاهده...اما داااااایم الرنج...رنج رنج...

درخواست دوستی میدم اگه دوست داشتی بیا حرف بزنیم...دقیقا منم دیگه تموووم شدم...فقط به خاطر بچه ها موندم تو دنیا

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂