2777
2789

من ۴ ساله عروس این خانواده شدم و انواع و اقسام بدی ها رو ازشون دیدم که به هرکس که گفتن تعجب میکردن و با این وجود من همیشه احترام نگه میداشتم که غلط اضافی میکردم...ولی ماه  قبل یک خسارت خیلی بزرگ و جبران ناپذیر مالی اونم تعمدا از طرف مادرشوهرم دیدیم 

جوریکه دیگه همسرمم ازشون بریده 

اگه دیگه نرم و اونا رو هم دعوت نکنم ممکنه پشیمون بشم؟

با توجه به اینکه تو این ۴ سال هیچ خیری برای من نداشتن و سراسر آسیب بودن برای زندگیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از طرف من نبوده این قطع ارتباط 

از طرف همسرم بوده 

و بله 

بودنشون پر از انرژی منفی اول برای همسرم و بعد برای من بود 

همسرمم روی ذهنش چیزی اثر بذاره انگار روی ذهن اثر گذاشته و اینجوری هر دو حالمون بهتره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

چی بوده خسارتشون

قراربود خریدی انجام بدیم که ایشون به زور خودشو چسبوند و میخواست با ما شریک بشه...

تو لحظه ای آخر و سر قرارداد پول نداد و ما مجبور شدیم برای اینکه اون پولی که ایشون قول داده رو جور کنیم(طی یک روز) خونه و ماشینمونو خیلی خیلی زیر قیمت بفروشیم

دیگه بیشتر از این نمیتونم باز کنم🩷

پشیمون نیستی؟چند ساله قطع رابطه هستین؟

ابدا پشیمون نیستم و نخواهم شد

همسرم بیشتر از من اصرار داشت به قطع رابطه بس ک دو رو و پول دوست بودن 

تیر اخر بد ذاتیشون رو هم زدن موقعه ای ک داشتم اسباب اثاثیه خونه رو میبردم

وقتی خواستم جهیزیه ام رو ببریم (بالای خانواده همسر زندگی میکردیم )تا فهمید زنگ زد پدر همسرم به پلیس؛ ک های هوار من این پسر رو بزرگ کردم در قبالش  این وسایلا دیگه مال منه و لباسشویی و گاز و لوازم چوبی جهیزیه ام رو برداشته بود نمیداد 

همش هم پدرم پول داده بود حتی مال وام ازدواجمم نبود

فکر کن !

دختر خاله پدر همسرمم ناسزا به مادرم و خانوادم و خودم

من نمیدونم به این چه ربطی داشت اصلا 😂

من کلا ۹ ماهه ازدواج کردم و فقط تو اون ۳ ماه ونیمی ک اونجا زندگی کردم دقیقا ۴ دعوای بزرگ خانوادا همسر راه انداختن و همش هم زنگ میزد به پدرم چی میگفت 

انقدر همسرم شرمنده بود بنده خدا سر پدرش ک این کارا رو میکنه

دیگه جدا شدیم الحمدالله

ابدا پشیمون نیستم و نخواهم شدهمسرم بیشتر از من اصرار داشت به قطع رابطه بس ک دو رو و پول دوست بودن تی ...

وای عزیزم چقدر فاجعه بودن

خداروشکر که مستقل شدین

خوشبخت باشی

وای عزیزم چقدر فاجعه بودنخداروشکر که مستقل شدینخوشبخت باشی

این یه بخش خیلی کوچکش بود ک از اینا دیده بودم اگر بخام بگم چیا کردن تو همون ۳ ماه باور نمیکنی دقیقا هم از خود مراسم عقدم شروع شد توهمونجا خودشون نشون دادن 

اره عزیزم راحت شدم اصلا 

۶ کیلو فقط تو دو هفته اول کم کردم بس ک روح وروانم رو خراب کرده بودن

این یه بخش خیلی کوچکش بود ک از اینا دیده بودم اگر بخام بگم چیا کردن تو همون ۳ ماه باور نمیکنی دقیقا ...

خداروشکر همسرت عاقل و بالغ بوده تونستی زودتر خودتو نجات بدی از دست این وحشیا

خداروشکر همسرت عاقل و بالغ بوده تونستی زودتر خودتو نجات بدی از دست این وحشیا

بله دقیقا وقتت رو هم گرفتم قشنگم

انشالله شما هم سریع تر از این بابت به ارامش برسید و هرچی صلاحه برات پیش بیاد