2777
2789
عنوان

+جرمت چیه؟ _دخترم!

428 بازدید | 22 پست

از یه آقایی شنیدم که می‌گفت:

دخترا، اعتماد نکنید!!! گول چهارتا دوستت دارم پسرهارو نخورید!!!

توی کشور ما همه ادای روشنفکر هارو در میارن ، و اِلّا این تفکر سنتیِ که غالبه! چرا نمی فهمید شمایی که دختری ، بیشتر از آقا پسر ضرر میکنی؟ میگن اون پسره هر کاری کرد ، کرد؛ ولی شما دختری، دخترا که حق اشتباه ندارند....!

پ.ن: توی این کوچه خیابونا،  هر چقدر هم که زور بزنیم، دختر با پسر یکی نمیشه ، بفهمید اینو!

اشتباه مادراتون رو، مادربزرگ هاتون رو ، و مادرِ مادربزرگ هاتون رو تکرار نکنید

فقط و فقط به خودتون تکیه کنید!

به قول جبران خلیل جبران:

زني كه حالش با يك كتاب،
يك شعر، يك ترانه، يا فنجاني قهوه بهتر مي شود را هيچ كس نمي تواند شكست دهد . . .!

همین!🤍✨️

خلوت گزیده را به تماشا چه حاجت است...🐋💙

بله درسته منم از یه آقا شنیدم 

می‌گفت پسرا همه چیشون به یک چیز ختم میشه

دوستت دارمو عاشقتمو ...بدرد عمه شون میخوره

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

با اینکه تاپیکت شاید خیلی محتوای بدی نداشت اما پر از انرژی منفی بود
واقعا با خوندن تاپیکت یه حال بدی بهم دست داد

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اینکه تاپیکت شاید خیلی محتوای بدی نداشت اما پر از انرژی منفی بودواقعا با خوندن تاپیکت یه حال بدی ...

امروز به یه آقا پسری حرف میزدم ، میدونی چی میگفت؟

با یه دختره ای بودم فلان بود، حال نکردم باهاشول کنم نبود رفتم با دختر خاله اش ریختم روهم تا ولم کنه

و میدونی جمعبندی حرفش چی بود؟ میگفت پسر باید چشم و دل سیر باشه و باتجربه بعد با یه دختر درب کارخونه ازدواج کنه و الا خیانت میکنه!

اون دختر بدبخت خیانت دیده سال کنکورش بوده، به نظرت اون دختر دیگه چیزی میمونه ازش؟🙂

با اینکه تاپیکت شاید خیلی محتوای بدی نداشت اما پر از انرژی منفی بودواقعا با خوندن تاپیکت یه حال بدی ...

چرا؟به نظرم خیلی درست گفت.البته جای تأسف داره.جامعه ما بلوغ فکری درمورد روابط نرسیده و قشر آسیب پذیر مونثها هستن.ساختن زندگی از لحاظ مادی و معنوی و استقلال دخترها باعث قوی شدنشون میشه.این وابستگی به جنس مذکره که باعث میشه ازشون سواستفاده بشه.

چقدر حق.. اشتبا ما دختر بودن نیسدختر بودن توی ایرانه 💔

میدونی چرا ما دخترای ایران انقدر خریم؟ چون در آرزوی پیشرفت کشورهای اروپایی هستیم و فقط از اون همه ویژگی حایز اهمیت و مثبت ، اعمال کلاب هاشون رو کپی پیست کردیم!! استقلال و تلاش شبانه روزیشون رو نمی بینیم!!

امروز به یه آقا پسری حرف میزدم ، میدونی چی میگفت؟با یه دختره ای بودم فلان بود، حال نکردم باهاشول کنم ...

خیلی غاط کرده اون پسره.دل هیچ وقت سیربونی نداره.دچار مرض تنو طلبی میشه.متاسفانه درسته که دختر بیشتر لطمه میخوره.تمام سرمایه وجودی یه دختر احساساتشه.باید بدونی به پای کی میریزیش.گرگ توی جامعه زیاد شده.مدعی هم زیاده.

میدونی چرا ما دخترای ایران انقدر خریم؟ چون در آرزوی پیشرفت کشورهای اروپایی هستیم و فقط از اون همه وی ...

اینطوری نیست که همه پسرا بد باشن. اسمشون بد در رفته. خیانت دخترا رو هم حساب کنید. فقط به فکر خودتون نباشید. قبلش فک کنید روی چیزی که میخواید بگید 

کاربر پسر🤍✨ جوری عاشقتم که برای خدا هم توضیح دادم دلش میخواست جات باشه🥺
چرا؟به نظرم خیلی درست گفت.البته جای تأسف داره.جامعه ما بلوغ فکری درمورد روابط نرسیده و قشر آسیب پذیر ...

دقیقاا 

و میدونی اینا از کجا اب میخوره؟ از والدین!!!

امروز به یه آقا پسری حرف میزدم ، میدونی چی میگفت؟با یه دختره ای بودم فلان بود، حال نکردم باهاشول کنم ...

ببینین من به شدت موافق حد و مرز داشتن و چارچوب داشتن تو روابطم
اول هم گفتم
محتوای تاپیکتون بد نیست اما نحوه صحبت کردنتون ازار دهنده است
میخوام بگم چه دختر چه پسر نباید قلبو چسمشونو کاروان سرا کنن
چون بعد یه مدت خودشون ضربه میخورن
درسته جامعه ما چنین نگرش هایی داره غالبا
اما میشه این رو قشنگ تر مطرح کرد
ترشح هورمون اکسی توسین در خانمها باعث ایجا وابستگی بعد از رابطه میشه که این تو اقایون به این شدت دیده نمیشه
پس اکه قراره چارچوب برای خودمونو حفظ کنیم بخاطر حال خوب روحی و جسمی خودمونه
بخاطر اینه که اون احساس رو با ادمی تجربه کنیم که همه جوره در کنار مست و وابسته شدن بهش اسیبی به ما نمیزنه
یه وقتایی باید گفت بیخیال حرفهایی که تو این کوچه و خیابونه...اصل ماجرا چیه؟
با عرض احترام تاپیکتون رو میتونستین قشنگ تر و جداب تر و تاثیر گذار تر هم بزنین
دختر بودن جرم نیست
دختر بودن ارزشه لیاقته
دختر بودن بهترین اتفاق دنیاعه
ما محدود نیستیم به جرم دختر بودن
ما باید از این ارزشمون مراقبت کنیم و هرکاری که به روحمون ضربه میزنه رو انجام ندیم
حالا اگه دوتا پسر بی شخصیت حرفی زدن...اونها به جرم بی شرف بودن مقصرن
دختر بودن لطف خداست که باید قدرشو بدونیم🩷

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
اینطوری نیست که همه پسرا بد باشن. اسمشون بد در رفته. خیانت دخترا رو هم حساب کنید. فقط به فکر خودتون ...

لطفا توی تاپیک من کامنت نذارید

چرا؟به نظرم خیلی درست گفت.البته جای تأسف داره.جامعه ما بلوغ فکری درمورد روابط نرسیده و قشر آسیب پذیر ...

کامنت قبلی توضیح دادم منظورمو