2777
2789

امروز ویزای برادرم اومد و به زودی می‌ره ‌‌‌‌‌.‌قلبم پر از غمه ...انگار تموم خاطرات کودکی مون روی سرم خراب شده ...من موندم و انبوه خاطرات از گذشته متنفرم همش شده حسرت ‌.‌همه زندگی شده حسرت روزهای خوب گذشته  ....حالم. بده ...ای خدا کاش این جا ، جای بهتری برای همه مون میشد ....زندگی چه ارزشی داره که همش دوری همش حسرت دیداردوباره....

امید آخرین چیزیست که میمیرد

هیچوقت مهاجرت رو خواستم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشه .براش انرژی منفی نفرست اینجوری .

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
منم هر چی فکر میکنم نمیتونم از خاکم دل بکنم💔ایشالله وضعیتمون بهتر شه امیدوارم طوری تغییر کنه که همه ...

خیلی سخته ...پدر و مادر  من خیلی مسن هستن..‌‌‌‌‌‌‌‌‌تصور اینکه حداقل شش سال دیگه نیاد اینا رو از پا در میاره😭 

امید آخرین چیزیست که میمیرد

موفق باشه مسیر زندگیش سبز و هموار .... واسش انرژی‌ خوب بفرست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫