2777
2789
عنوان

و من امشب غمگین ترین عالمم....لعنت به مهاجرت 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1982 بازدید | 127 پست
امریکا ...می‌ره دکترا بخونه ...فول فانده

راستش نشنیده بودم برای تحصیلی ویزای سینگل‌ صادر کنن  شنیده بودم ویزای یکبار ورود برای بازدیدهای کوتاه و مقاصد گردشگری و تجاری صادر میشه 

انشاالله موفق باشند 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عب نداره اونجا خوشه بذار بره

ان شاالله که خوش باشه ...من دلم فقط برای پدر و مادرم میسوزه ...از حالا رفتنشو تو فرودگاه میبینم و تا ته قلبم به پدر و مادرم فکر میکنم...ما اصفهان زندگی میکنیم و برادرم پانزده ساله تهران زندگی می‌کنه از مجردی تا حالا که دو ساله ازدواج کرده ...هیچوقت خیلی نبوده ولی انگار این نبودن جنسش خیلی فرق داره😭

امید آخرین چیزیست که میمیرد
خیلی سخت تره ینی جز زبان مابقی مسائل اش نحوه امتحان اینا منظورم

جواب دادن به سوال شما خیلی سخته چون هرکسی یه تعریفی داره از سختی و آسونی و به تلاش‌خود فرد هم‌ بستگی داره ، ولی در کل نه اونقدر سخت که از پسش برنیای نه اونقدر آسون.... از ایران سختگیر‌تر هستند 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
راستش نشنیده بودم برای تحصیلی ویزای سینگل‌ صادر کنن شنیده بودم ویزای یکبار ورود برای بازدیدهای کوتا ...

یه جورایی معنیش اینه که اگه اومدی درس بخونی دیگه رفتن و اومدنت چیه ...بشین سر جات درس بخون...فکر کنم فلسفه اش این باشه

امیدوارم اگر داره برای همه مون سخت و دردناک میشه حداقل خودش شاد باشه هر جای دنیا هست ...ان شاالله که ...

الهی آمین 🤲🏻خوشگلم مطمئن باش غم غربت سخته خیلیم سخته ولی بعد ی مدت عادت میکنه و در آینده انشاءالله بهترین ها در انتظارشه براش خوشحال باش 🙂

فداتشم عزیز دلم مرسی😘همچنین برای شما و برادر گرامیتون❤️

بنی آدم اعضای یک پیکرند ،ولی مایه ی زجر یکدیگرند....🙂🖤
جواب دادن به سوال شما خیلی سخته چون هرکسی یه تعریفی داره از سختی و آسونی و به تلاش‌خود فرد هم‌ بستگی ...

من تو ایران اوکی ام خیلی دوس دارم دکترا رو خارج بخونم میگن اونجا نمره نمیدن و خیلی سخت گیرن میترسم از پس‌ اش بر نیام

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

یه جورایی معنیش اینه که اگه اومدی درس بخونی دیگه رفتن و اومدنت چیه ...بشین سر جات درس بخون...فکر کنم ...

درسته ، دوست قشنگم‌ مهاجرت کردن واقعا سخته هم‌ برای خانواده هم خود طرف، مخصوصا اگر‌ تو کشور خودت زندگی،‌خونه و شغل داشته باشی و بخوای از صفر‌مطلق شروع کنی، الان برادر شما یه مسیر جدید و پرچالش و رو ب روی خودش داره، و دنیایی از استرس ... پس شما دیگه‌سخت ترش نکن واسش، واسش دعا کن مسیرش پرنور باشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی آمین 🤲🏻خوشگلم مطمئن باش غم غربت سخته خیلیم سخته ولی بعد ی مدت عادت میکنه و در آینده انشاءالله ...

اره مهم اینه خودش خوشحال باشه ... مرسی عزیزم 

ویزای تحصیلی سینکل اصلا نداریم

منم‌ نشنیده بودم‌ برای تحصیلی‌ ویزای سینگل صادر بشه، سینگل برای عموما برای کارهای کوتاه مدت ، تجاری‌ و گردشگری صادر میشه اما‌ استارتر میگن برای برای تحصیل امریکا همچین ویزایی صادر شده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ویزای تحصیلی سینکل اصلا نداریم

نمیدونم والا ولی من دختر دایی های همسرم هم فول فاند بودن و تا شش سال هیچکدام نتونستن بیان ...و من مطمینم که ویزاشون سینگل بود ...حالا در مورد برادرم می‌دونم که یه سری مدارک بیماری مادرمو ضمیمه کرد حالا برای گرفتن خود ویزا بود یا برای اینکه بتونه بعد بیاد نمیدونم

من تو ایران اوکی ام خیلی دوس دارم دکترا رو خارج بخونم میگن اونجا نمره نمیدن و خیلی سخت گیرن میترسم ا ...

خواستن توانستن است... ب خودت و تلاشت ایمان داشته باش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40