امروز ویزای برادرم اومد و به زودی میره .قلبم پر از غمه ...انگار تموم خاطرات کودکی مون روی سرم خراب شده ...من موندم و انبوه خاطرات از گذشته متنفرم همش شده حسرت .همه زندگی شده حسرت روزهای خوب گذشته ....حالم. بده ...ای خدا کاش این جا ، جای بهتری برای همه مون میشد ....زندگی چه ارزشی داره که همش دوری همش حسرت دیداردوباره....
راستش نشنیده بودم برای تحصیلی ویزای سینگل صادر کنن شنیده بودم ویزای یکبار ورود برای بازدیدهای کوتاه و مقاصد گردشگری و تجاری صادر میشه
انشاالله موفق باشند
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ان شاالله که خوش باشه ...من دلم فقط برای پدر و مادرم میسوزه ...از حالا رفتنشو تو فرودگاه میبینم و تا ته قلبم به پدر و مادرم فکر میکنم...ما اصفهان زندگی میکنیم و برادرم پانزده ساله تهران زندگی میکنه از مجردی تا حالا که دو ساله ازدواج کرده ...هیچوقت خیلی نبوده ولی انگار این نبودن جنسش خیلی فرق داره😭
جواب دادن به سوال شما خیلی سخته چون هرکسی یه تعریفی داره از سختی و آسونی و به تلاشخود فرد هم بستگی داره ، ولی در کل نه اونقدر سخت که از پسش برنیای نه اونقدر آسون.... از ایران سختگیرتر هستند
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
یه جورایی معنیش اینه که اگه اومدی درس بخونی دیگه رفتن و اومدنت چیه ...بشین سر جات درس بخون...فکر کنم ...
درسته ، دوست قشنگم مهاجرت کردن واقعا سخته هم برای خانواده هم خود طرف، مخصوصا اگر تو کشور خودت زندگی،خونه و شغل داشته باشی و بخوای از صفرمطلق شروع کنی، الان برادر شما یه مسیر جدید و پرچالش و رو ب روی خودش داره، و دنیایی از استرس ... پس شما دیگهسخت ترش نکن واسش، واسش دعا کن مسیرش پرنور باشه
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم نشنیده بودم برای تحصیلی ویزای سینگل صادر بشه، سینگل برای عموما برای کارهای کوتاه مدت ، تجاری و گردشگری صادر میشه اما استارتر میگن برای برای تحصیل امریکا همچین ویزایی صادر شده
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم والا ولی من دختر دایی های همسرم هم فول فاند بودن و تا شش سال هیچکدام نتونستن بیان ...و من مطمینم که ویزاشون سینگل بود ...حالا در مورد برادرم میدونم که یه سری مدارک بیماری مادرمو ضمیمه کرد حالا برای گرفتن خود ویزا بود یا برای اینکه بتونه بعد بیاد نمیدونم
من تو ایران اوکی ام خیلی دوس دارم دکترا رو خارج بخونم میگن اونجا نمره نمیدن و خیلی سخت گیرن میترسم ا ...
خواستن توانستن است... ب خودت و تلاشت ایمان داشته باش
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40