2777
2789

اشتهام رو کم نکردم هر روز ۲.۳۰ ساعت باشگاه میرفتم تو ۲۰ روز ۳.۵ کیلو کم کردم

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتهام رو کم نکردم هر روز ۲.۳۰ ساعت باشگاه میرفتم تو ۲۰ روز ۳.۵ کیلو کم کردم

عالیههه👌👌

ولی به نظرم در کنارش باید رژیمم گرفت یعنی عادت پرخوری رو باید ترک کرد

عالیههه👌👌ولی به نظرم در کنارش باید رژیمم گرفت یعنی عادت پرخوری رو باید ترک کرد

دقیقا👌

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

من صبحونه ها فقط گرمیجات میخورم

یه برش نون با ارده شیره با گردو

یا یه برش نون یه کوچولو پنیر با ۲ خرما و ۲ گردو

۴ مغز رو یه مشت میریزم تو بلندر بافت کرمی پیدا میکنه با عسل قاطی میمالم رو یه برش نون

وعده بعد تمرین باشگاهمم ۴ ۵ تا سفیده تخم مرغ با گوجه و کاهو و زیتون میخورم

ناهارم ۶ قاشق برنج بدون روغن با یه چیزی که پروتین داشته و چربی نداشته باشه ، مثل سینه مرغ ، ماهی ، یا تن ماهی ، خورشت با یه تیکه گوشت ، یا عدس خلاصه هر چی پروتین باشه

عصرا چای با ۲ تا خرما که توش گردو و خرماست

غروب موز 

دیگه واقعا برای شام سیرم و نمیخورم 

ماهی ۳ کیلو راحت اینجوری کم میکنم 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
من صبحونه ها فقط گرمیجات میخورمیه برش نون با ارده شیره با گردویا یه برش نون یه کوچولو پنیر با ۲ خرما ...

مرسی از توضیحاتتون😍👌👌

آفرین عالی پیش میرین چجور پیوسته رعایتش می کنید؟

مرسی از توضیحاتتون😍👌👌آفرین عالی پیش میرین چجور پیوسته رعایتش می کنید؟

گرسنه نمیمونم که بخوام رعایت نکنم

و اینکه چیزای پرکالری هم تو نخر که وسوسه بشی بخوری

تو خونه ما همه چیز رژیمیه

حتی اگه پرخوری عصبی هم بگیریم یا تو پی ام اس پریودی باشیم و پرخوری کنیم مطمئنیم همه چیز بدون قند و چربیه😁😁

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

میرقصم و قرص لاغری میخورم

از ۹۵کیلو به ۷۵ کیلو رسیدم

سایزمم خیلی کم شد

ولی قرص اصلش خیلی سخته گیربیاد

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۲۵ کیلویی و ممنونم ازت که بدون هیچ مشکلی تونستم به نتیجم برسم.خدایا شکرت برای وجود ۳ تا بچه هام..خدایا شکرت برای سلامتیمون.وزن اولیه ۹۵😮‍💨رسیدن به وزن ۸۸🫠و امروز ۱۴۰۳/۳/۱۷ شدم ۷۸😍و بازم کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۸ !دم ۷۵🫠. ۱۴۰۳/۴/۱۷ رسیدم به ۷۲😅۱۴۰۳/۴/۲۱ شدممممم ۷۰🤩🤩🤩🤩🤩هوراااااااا                من با قرص لاغری به کاهش وزن رسیدم. البته رقص  هم میکنم پیاده روی هم دارم.بتونم پلانک هم انجام میدم.نگین عوارض داره و فلان.اگه داشت الان من زنده نبودم.چون ۹ سال پیش هم خوردم.۷سال بعدشم زایمان هم کردم.همه آزمایشامم نرماله و عالی.نتیجمم گرفتم.قرصایی هم که گرفتم اصل بودو اصالتش تایید شد..یه خوبیشم این بود.چی از این بهتر.اینم از روند لاغری من                                                                                 توکلت علی الله...تا توکلم بر توست،مرا از خطرات چه باک!                                        وَقُلْ رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا