2777
2789
دونه دونه اسم رنگا رو بردی هلاکت کردی. دلم واقعا یه رنگ خوب میخواد.

ببین بنظرم برو ارایشگاه بهش بگو 

یه ارایشگاه مطمئن که کارش خوبه ببین خودش چی پیشنهاد میده

من یک سال و نیم قبل همین کار کردم نه رنگی تو نظرم بود نه رنگ های قبل رو میخواستم بهش گفتم فقط دلم تنوع میخواد گفت بشین برات یه رنگی بزنم کیف کنی 

وقتی سرم رو شستم خودم رو تو اینه دیدم جا خوردم اصصصصلا تصورش رو نمیکردم این رنگی بزنه و فکر میکردم اصلا هم بهم نمیاد خونه هم رفتم شوهرم و اطرافیان تعجب کردن ولی بعد چند روز عادی شد هم خودم عاشقش شدم هم بقیه 

انگار یه جورایی رو چهره ام نشست

عکس سیو کردم رنگش رو نشونت بدم سایت اجازه نمیده 

منی که همیشه رنگ موهام عسلی و شکلاتی روشن بود برام رنگ صورتی تیره زد     و بی نهایت قشنگ بود 

سرچ کن رنگش رو ببین 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
ببین بنظرم برو ارایشگاه بهش بگو یه ارایشگاه مطمئن که کارش خوبه ببین خودش چی پیشنهاد میدهمن یک سال و ...

صورتی تیره؟ چه جالب. والا یه رنگ صورتی دارم از پارسال فقط امیدوارم تاریخش نگذشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بنظرم برو ارایشگاه بهش بگو یه ارایشگاه مطمئن که کارش خوبه ببین خودش چی پیشنهاد میدهمن یک سال و ...

عه الان گوگل کردم دیدم. اتفاقا بخدا همین رنگ تو سر به مجری دیدم خیلی خوشم اومد. ولی نمیدونستم چه رنگی بگم به آرایشگاه 

عه الان گوگل کردم دیدم. اتفاقا بخدا همین رنگ تو سر به مجری دیدم خیلی خوشم اومد. ولی نمیدونستم چه رنگ ...

اره ازش عکس بگیر نشون ارایشگر بده 

ولی اگر سرچ کردی بگم من اون صورتی پررنگ و جیغ ها رو نزدما اون که تقریبا مثل کالباسی یا صورتی چرک هست رو زدم ولی خیلی قشنگ بود 

اما کلا شما هر کدومش دوست داری و برات تنوعه انتخاب کن بزن 

بعدم خودت حالش رو ببر حتی اگر اطرافیان تو ذوقت زدن 

دل خودت مهمه و بس

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁