2777
2789

کسی اینجا می‌تونه حس ششم رو بهت توضیح بده یعنی چی؟

مدرکش رو از کجا گرفته 

قدرتش رو از کجا بهش دادن 

حرفاش با چه ترازویی اندازه گیری میشه 

پایه و اساسش چیه که این همه آدم دنبال حس ششم هستن🫤

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی اینجا می‌تونه حس ششم رو بهت توضیح بده یعنی چی؟مدرکش رو از کجا گرفته قدرتش رو از کجا بهش دادن حر ...

نمیدونم بعضی موقعا مغزم بهم فرمان نمیده فقط میخوام یکی یک چیزی بهم بگه آروم شم

نمیدونم بعضی موقعا مغزم بهم فرمان نمیده فقط میخوام یکی یک چیزی بهم بگه آروم شم

پس در واقع دنبال یه حرفی برای آروم کردن خودت هستی 

نه دنبال مسیر درستی 

نه دنبال دیدگاه درست 

فقط میخوای به چهارتا کلمه در کنار هم آروم بگیری 

و همه اش فک کنم زیر سر احساسات هستش که داری می‌ندازی گردن مغز 🤣

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

پس در واقع دنبال یه حرفی برای آروم کردن خودت هستی نه دنبال مسیر درستی نه دنبال دیدگاه درست فقط میخوا ...

وقتی مغزم فرمان نمیده دیگه گردن مغز انداختن چه صیغه ایه گاهی اوقات میبری  از همه چی حتی حوصله راه حل هم نداری فقط میخوای یک حرف یک انگیزه بهت بده شایدم دنبال یک کور سوی امیدم نمیدونم ولی حرفت درسته 

وقتی مغزم فرمان نمیده دیگه گردن مغز انداختن چه صیغه ایه گاهی اوقات میبری از همه چی حتی حوصله راه حل ...

انشالله که مغزت به زودی فرمون بده ! 

اگه نده بنظرت چی میشه؟

من که نمی‌دونم داستان چیه 

ولی خداوند گر ز حکمت ببندد دری 

ز رحمت گشاید در دیگری 

اینو بهش معتقدم