2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چی داده🤔

منظورم اینه برو دکتر سر از خود دارو مصرف نکن بدنت مقاوم میشه 

من سر از خود مترونیدازول مصرف کردم تو مجردی الان بدنم نسبت بهش مقاومت و تاثیری نداره برام

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

عه منم اخه دارم سرخود مترونیدازول میخورم

برو دکتر معاینت کنه مطابق نوع عفونتت دارو بده بهت سر از خود دارو نخور 

اگر هم که نوع عفونتت رو می‌دونی که قارچیه یا باکتریایی برو داروخونه علائمت رو به پزشک داروساز بگو بهت دارو بده 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

باشه عزیزم مرسی فردا میرم دکتر پس

حتما برو عفونتو ساده بگیری و اهمیت ندی مزمن میشه مدام باید پماد و قرص مصرف کنی معدن داغون میشه خدایی نکرده

حتما برو عفونتو ساده بگیری و اهمیت ندی مزمن میشه مدام باید پماد و قرص مصرف کنی معدن داغون میشه خدایی ...

معدت

حتما برو عفونتو ساده بگیری و اهمیت ندی مزمن میشه مدام باید پماد و قرص مصرف کنی معدن داغون میشه خدایی ...

مامانم همش میگه برو دکتر

من میگم برم دکترم میخاد مترونیدازول بده دیگه

سر اون تنبلیم میاد میخواستم دوباره از امشب شروع کنم قرص بخورم که دیگه همون میرم دکتر مترونیدازول خیلی معدمو اذیت میکنه

مامانم همش میگه برو دکترمن میگم برم دکترم میخاد مترونیدازول بده دیگهسر اون تنبلیم میاد میخواستم دوبا ...

متخصص زنان یا کارشناس مامایی برو دکتر عمومی نرو

عمومی هم فقط مترونیدازول میده