2777
2789

سلام مامان های عزیز 

من یه پسر دوسال و ۴ ماه دارم ، هر چی می خواد داد وبیداد میکنه و گریه و نققققققق می زنه شدید و شدیدا لجبازه واقعا نمیدونم چیکار کنم بچه خوبیه ولی این اخلاق اش کلافه ام میکنه ... تو رو خدا راهکار های روانشناسی تون رو بگید من کم آوردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحمل ....ی کم صبرتو بیشتر کن و چیزی میخواد فعلا بچست و نیست رو نمیفهمه بنظرم بهش بده قبل از اینکه خیلی داد و بیداد کنه و عصبی بشه...یا ی جوری ذهنشو از فکر اون وسیله پرت کن با خدراکی یا پارک رفتن یا وسیله دیگه ای

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟ 

مدام باید حواسشو پرت کنی منم یه ۱۹ماهه دارم همش باهاش درگیرم حواسشو پرت میکنم

جدیدا حواسش هم پرت نمیشه ، خیلی کلافه میشم چاره ای جز صبر نیست دست تنهام بخاطر این خسته میشم جایی هم که میرم بدتره