2777
2789
عنوان

بیاین کتاب خوب بهم معرفی کنین🥲

150 بازدید | 18 پست

طولانی نباشه وسطش خسته میشم

بیشترم ژانر فانتزی

رمان

روانشناسی میخونم

بیاید از بهترین کتابای که خوندین بگین...

خودم کتاب زیاد خوندم ولی هیچکدوم اونجوری نبود که بگن چه خوبهه 

سم هستم بفرمایید مثلا

ولم کن تروخدا😑

هتر خوب بودن

هفت عادت مردمان موثر

هنر ظریف بیخیالی

همه چی به فنا رفته

چهار اثر مرکب

عادت های اتمی

روانشناسی تاریک

تکه هایی از یک کل منسجم

۴۸ قانون قدرت

از بهترین کتابای روانشناسی ان

کاربر zxm23  هستم. و در حال حاضر عضو فعال گروه مافیایی سلامت باشید🗿  هییی.... بی دلیل تعلیق شدم. بگذریم.🙂✋علیکم السلام😁حالت چطوره؟؟؟چخبرا؟ دوست داشتی ریپ بزن جواب بده👌😁در همین حین که این متن و مینویسم حوصلم سر رفته...و موقعیت حرص دادن یا کرم ریزی کسی و ندارم چون ساعت ۱شبه😅حوصلم سر میره باید یا کرم بریزم یا حرص بدم یکیو👌انرژی و فعالیت و... کلاا شور و هیجان زیادی دارم و سعی میکنم به بقیه هم منتقل کنم😎🥳😁 عاشق کارتون های باب اسفنجی و بینوایان و انیمیشن های المنتال درون و برون و رالف خرابکار وقتی میگم عاشق اینا یعنی 100 بار هرکدومو دیدم و برای  بار 101 میبینم😁یه کتاب و اهنگ خوبم معرفی کنم؟کتاب هنر خوب بودن خیلی قشنگه، هم قلم خوبی داره هم موضوع جالبی درمورد روانشناسی هست،کتاب به امید دلبستم و عقاید یک دلقک،48قانون قدرت هم خیلی بهتون پیشنهاد میکنم... اهنگ زندگی همینه ارتا،بیشتر از همیشه نازنین و محیار، چشماتو ببند، ای گل رویایی ، شراره😁،نازی نازی امشب دلم مست توعه👌،  و قد و بالای تو رعنارو بنازمم تو که با عشوه گری از همه دل میبری چرا نمیرقصی (مدیونی با ریتم نخونی😁 )اینا اهنگای قشنگی ان، قابل شمارو نداشت یادداشت کنید ۶۰۳۷....🤣خبب دوستان عزیز، براتون ارزوی بهترین هارو میکنم،به اخر این متن جذاب رسیدید🤣حالتون همیشه خوب باشه،وقتتون به خیر❤
هتر خوب بودنهفت عادت مردمان موثرهنر ظریف بیخیالیهمه چی به فنا رفتهچهار اثر مرکبعادت های اتمیروانشناس ...

روانشناسی تاریک و با عادت های اتمی رو خوندم

روانشاسی دارک عالییییی بود هنوزم یذره اش مونده...

بقیشو هم شنیدم قبلا

ولم کن تروخدا😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اگه میشه

کتاب دیزی دارکر هم جدیدا گرفتم هنوز فرصت نکردم بخونم اگر کتابی چیزی میشناسی ب جز اینا بمنم بگو🫠

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
کتاب دیزی دارکر هم جدیدا گرفتم هنوز فرصت نکردم بخونم اگر کتابی چیزی میشناسی ب جز اینا بمنم بگو🫠

یاد او 

نهم نوامبر 

آخرین پرواز و خیلی دوست داشتم بخونم ولی نخوندم

Five feet apart 

ولم کن تروخدا😑
یاد او نهم نوامبر آخرین پرواز و خیلی دوست داشتم بخونم ولی نخوندمFive feet apart

اینارو خوندم اخه🫠😂

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
اینارو خوندم اخه🫠😂

ایول😍

سنگ کاغذ قیچی چطور؟

دد جست و جوی آلاسکا

کوئین گامبیت

اپلای

ستاره ها چیدنی نیستند

رفیقم واسم کلبه عمو تام و به عنوان کادو گرفته نمیدونم بخونم یا نه 

کتاب نبرد من هیتلر رو هم دوست دارم

ولم کن تروخدا😑
اینارو خوندم اخه🫠😂

از کجا گرفتی همشووووو؟

من خیلی دلم یه رمان میخواد زیادی فانتزی باشه

قشنگ یه لول دیگه

چون وقتی کتابو باز میکنم قشنگگگگ تصور می‌کنم

خودمو میزارم جای تک تک شخصیت ها

اصلا باهاشون زندگی‌میکنم

هر فصلی یا خطی که میخونم میشینم تصور می‌کنم

واسه همین سرعت خوندنم کنده

ولم کن تروخدا😑
ایول😍سنگ کاغذ قیچی چطور؟دد جست و جوی آلاسکاکوئین گامبیتاپلایستاره ها چیدنی نیستندرفیقم واسم کلبه عم ...

نه اونو نخوندم 

دو تای دومی تکراریه

ستاره ها چیدنی نیستن خواهرم کتابشو داره ولی فک نمیکرذم خوشم بیاد

اخری موضوعش چیه؟

از کجا گرفتی همشووووو؟من خیلی دلم یه رمان میخواد زیادی فانتزی باشهقشنگ یه لول دیگهچون وقتی کتابو باز ...

اشتراک طاقچه شیش ماهه 

چندتاییشم کتاب‌گرفتم‌ ولی واقعا نمیصرفه خیلی گرونن

نه اونو نخوندم دو تای دومی تکراریهستاره ها چیدنی نیستن خواهرم کتابشو داره ولی فک نمیکرذم خوشم بیاداخ ...

نبرد من هیتلر؟

بیشتر انگار بینش اون به جهانه

خیلی تعریفشو شنیدم خود هیتلر نوشته

آره ستاره ها چینی نیستند مذهبیه

ولم کن تروخدا😑
اشتراک طاقچه شیش ماهه چندتاییشم کتاب‌گرفتم‌ ولی واقعا نمیصرفه خیلی گرونن

خیلی خوبه

من خودم دوست دارم قشنگ کتاب و ورق بزنم

بعد تموم میشه بزارمش تو کمدم الکی مثلا من کتابخونم😂

ولم کن تروخدا😑
نبرد من هیتلر؟بیشتر انگار بینش اون به جهانهخیلی تعریفشو شنیدم خود هیتلر نوشتهآره ستاره ها چینی نیستن ...

نمیدونم من سلیقم‌چیههه ولی بعضی کتابت جذبم نمیکنن نگاهی بهش کنم ببینم چی‌میشه ترسناک نخوندی؟