2777
2789

ی خواهر ۱۵ ساله دارم  سرش ی سره تو گوشی هست یعنی شب تا صبح و بلعکس 

اصلا حرف رو متوجه نمیشه وقتی میاد تو جمع یا بیرون حرفو متوجه نمیشه کلا حواس پرته

اعتماد ب نفسش ب شدت پایینه 

همیشه کلی پول خرج می‌کنه آخر سر هم میگ هیچ کس برای من کاری نمیکنه 

بابام کارگره هرچی در میاره خرج خونه و خانواده می‌کنه 

سرش تو اینستا و اینترنته

هر روز ی چیز جدید میخواد

دوستاش میرن سفر 

میرن خرید 

میگ چرا ما نمی‌ریم  میگن ماهم میریم ولی ب وقتش 

بابام باهاش شوخی می‌کنه بدش میاد 

نمونه اش امشب سر سفره ب خواهر بزرگم گف آبلیمو بیار خواهر بزرگم فقط ۵ ثانیه دیر تر رفت سریع پرخاشگر شد گف باید دقیقا اون لحظه ک بهت میگم بری 

هرچ قدر نصیحتش میکنم اصلا گوش نمیده فقط میگ حرف های تکراری میزنی 

خواهشاً خواهرانه و مادرانه نظر بدین 

خواهرم شده ی فاجعه

فقط هم بلدن بگن ما خیلی سختی کشیدیم 

مدارا فقط و فقط ....تا ۱۸ ۱۹ سالگی

من خواهر اینجوری دارم که هر چیییییی بابام میگیره واسش بازم نق میزنه و راضی نیست

اقتضای سنشونه و اینا بچه های نسل اینترنتی و با ما فرق دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقتضای سنشه نصیحت بدترین کاره اگه واقعا میخوای براش کاری کنی باهاش رفیق شو باهاش برو بیرون بگرد شوخی کن باهاش شیطنت کن بگو بخند غذا درست کن خلاصه که در ظاهر شبیهش شو تا بهت اعتماد کنه وقتی این گارد بینتون برداشته شد اونوقت میتونی روش تأثیر بزاری

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

برادرزاده ی منم پسره ۱۵سالش به طدن پرخاشگر و عین رفتار خواهرت.... دوران نوجوانی سخترین دوران... باید خیلی مراعاتش بکنید... برادرمو زنش خیلی بهش غر میزدن ولی میومد خونه مادرم باهاش مهربون بود بهش گفتم شما دیکه اصلا ابدا نه نصیحت کنید نه گیر تا اینجا اروم بشه... اونم همش سرش تو گوشی... 

قبل این دوران نوجوانی باید یه چارچوبی برای بچه در نظر گرفت اگه قانون و جارچوب نباشه تو تربیت میشه یکی مثل خواهر شما برادرزاده من.... احترام بذارید به نظرس... باهاش صمیمی بشید... اگه شده یه سفر جور کنید.... باهاش وقت بذارید برید خرید.... اعتماد به نفس  باید دوران قبلش به دست میورده.... که ارزش هر ادمی به زیبایی نیست.... هرجور هستی دوست داشتنی هستی...