والا دخترای کم سن و سال الان هم دو سه تا بچه تو بغل دارن
واقعا باید سخت گیری بشه
(✿ ♡‿♡)Nothing can stop you from achieving success except your mind 🌌 ✨یک عدد معتاد سرسخت به سایت😑.زیاد کره کره میکنم از بچگی قراره کلیه هامو بفروشم برم کره با دوستام 😂(به دلیل علاقه شخصی مثل تویی که مثلا دوست داری بری آمریکاو ترکیه و..(برا اونایی که چرت میگن))شما هم خواستین بگین اسمتونو بنویسم با هم بریم تا الان ۷۴نفر تو سایت گفتن 😂😁 فیلم و سریال کره ای خواستین من دوتا کاربری دارم...اون یکی شعبه دوم میباشد 🤣((هیییی_زندگی_۲)) ..چون با حجم زیادی کاربر مخالف با فیلم کره ای مواجه شدم دیگه تاپیک نمیزنم سوالی داشتین تگ کنین.. ناشناااس https://abzarek.ir/service-p/msg/1978864 دوس دارم نظرتون هم راجبم بدونم😊حالت خوب نیست بهم بگو من شنونده و دراک خوبیم بهت کمک میکنم دوستی نداری و تنهایی بازم من هستم 🙂❤️رفیق پایه برا تگ کردن تو تاپیای باحال و خفن به جون تو😎😂 درخواست دوستی ارمیا رو بدون سوال قبول میکنم😌🥺💜خیلی سریع با همه صمیمی میشم تو فقط سلام کن 😂🥹عاشقققققق مو فرفریاااااااااا🥺🥰❤️عاشق دعوام ...ولی همزمان عاشق کاربریم هم هستم پس فقط مدرک از دل زمین بیارین تا تعلیقم کنین 😌تایپ شخصیتیم Entp(✿ ♡‿♡)همون دختریم که با این سن هنوز از دیوار صاف میره بالا ..#ولی صدای حامیم🍃 .ایشالا چند روز دیگه هم از سایت میرم به مدت یکسال ...سایت بدون هی زندگی میمونه 🥹دیگه کسی هم تو تاپیکاتون شر نمیگه 🤣🥹فراموشم نکنیداااا .دیگه رسیدی به آخر امضام به اندازه کافی توضیح دادم برات بیا موز بردار برو 🍌😂🤍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اتفاقا تو هر زمانی هر نوع آدمی وجود داشته ربطی به سختگیری و آزادی نداره ...وقتی خانواده با فرزند رفیق باشن براش حد و مرز تعیین کنن دورادور حواسشون باشه هیچ اتفاقی نمیوفته اکثر دخترایی ک آسیب میبینن بخاطر نداشتن رابطه خوب با خونه و خانواده ست
تویی که داری این متنو میخونی، آره آره دقیقااااا با خودتم! امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
دقيقا، امروز خونه مادرم بود و ديدم خواهرزادم كه ٢٢ سالشه عين عروسها بزك كرده و يه مانتو از رو باسنش پوشيده و ساعت نه شب تازه داشت با دوستاش بيرون ميرفت! خواهر مثلا سختگيرم هم بهش گفت دير نكني ها!!!! يعني دختر من اين موقع شب بيرون ميرفت ميزدم قلم پاش رو ميشكوندم
دختره ول بود بااباااا ....من دخترم ۲۰ سالشه انقدددد ارزشمند بارش آوردم انقدددد بهش بها دادیم عمراااا خودشو واسه کسی سبک بکنه ....۴ پنج تا خواستگار خیلی اوکی هم داشت ولی قبول نکرد بخاطر ادامه تحصیلش و اینکه آمادگی ازدواج نداره هنوز❤️
خوب باشه اين ساعت نه شب بره بيرون كي ميخواد برگرده؟! ١١ يا ١٢ دختر با خانواده و درست و حسابي ،شب ...
پس چون دختره بره بمیره؟؟ولی اگه پسر ۳صبح هم بیاد خونه اشکالی نداره ...
دیدگاه ما به دخترامون بده چون فکر میکنیم اگه دختری پوشش ش ساده باشه و قبل ۹خونه باشه دیگه هیچ کاری نمیکنه در معرض آسیب قرار نمیگیره....کسی ک بخواد گندکاری کنه توی روز روشنم میکنه بزارش توی شیشه هم باز کار خودشو میکنه ولی کسی ک واسه خودش چهارچوب داره از یه پادگان مرد هم سالم میاد بیرون
تویی که داری این متنو میخونی، آره آره دقیقااااا با خودتم! امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞