2777
2789
عنوان

درد دندان بعد از روکش کردن

2297 بازدید | 18 پست

سلام

چند وقت پیش دندونمو عصب کشی کردم و بعدشم رفتم واسه قالب گیری

امروز دکتر روکش موقت رو در اورد و روکش اصلی رو که اماده شده بود گذاشت روی دندونم

خیلی درد میکنه ،طبیعیه ایا؟

قرص مسکن هم خوردم دوتا از عصر تا الان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ژلوفن بخوری 

منم تازگیا روکش کردم دکتر گفت ژلوفن بنداز اگه دردشو تسکین نداد برو درمانگاه آمپول بزن

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

فکر نکنم باید درد داشته باشه من معمولا بعد دندان پزشکی درد ندارم.کمپرس سرد بزار

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
تا اخر هفته تحمل کندردش خوب نشد برو دکتر احتمال اینکه بلند باشه هست

اخه هی گذاشت و برداشت و تنظیمش کرد،نمیدونم والا

خودم میگم شاید چون به لثه ام فشار اومده و جسم خارجیه،عادت نداره و درد گرفته🙄

اخه هی گذاشت و برداشت و تنظیمش کرد،نمیدونم والاخودم میگم شاید چون به لثه ام فشار اومده و جسم خارجیه، ...

تا ۳روز درد عادیه

میگم تا شنبه درد داشتی برو دکتر

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد