2777
2789
عنوان

فقط خواهر شوهر ها بیان لطفا

343 بازدید | 30 پست

عزیزان من تازه برای برادرم زن گرفتیم میشه نفری دو تجربه بهم بگید ؟با نامزد برادرم چطور رفتار کنم ک خدا پسندانه باشه و اقتدارم حفظ بشه و دلخوری ام بوجود نیاد ممنون از شما

سلام و عرض ادب ⚘⚘ مایلم مراتب تشکر خودم رو بابت پاسخ های زیباتون ب سوالاتم در تاپیک هام ابراز کنم  از حمایت شما قدر دانی میکنم .ببخشید اگه ریپ نمیکنم بجاش لایک میکنم .🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆

کلا با زن داداشم چطور رفتار کنم شما چکارایی کردید ک بعد پشیمون شدید

سلام و عرض ادب ⚘⚘ مایلم مراتب تشکر خودم رو بابت پاسخ های زیباتون ب سوالاتم در تاپیک هام ابراز کنم  از حمایت شما قدر دانی میکنم .ببخشید اگه ریپ نمیکنم بجاش لایک میکنم .🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن حتی الکی هم شده طرف زنداداشت باشی 

با داداشت هم اصلا از زنداداشت گله نکن 

حرفی بود بگو مامانت ب داداشت بگه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

تا نظر نخواستن ازت به هیچ عنوان نظری نده

توی جمعای فامیلی خودتون درحد ۱۰ دقیقه ام که شده کنارش بشینید و مخاطبش کنین که تک نیفته بین خانوما

همیشه احوال خانواده شو بپرسین اول دیدار و اخر بارم سلامشون برسونین

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

من خواهرشوهر آیندم

همینکه میگی اقتدار یعنی تهش میشه خواهرشوهربازی درآوردن

پس اقتدار رو بیخیال

باهاش مهربون باش.بخدا عروسم یکی مثل بقیه ی آدمهاست.عروس رو اگر جزوی از خانوادتون دونستید دیگه کمتر مشکل پیش میاد.البته زیادم نباید صمیمی شد

حد وسط رو نگه دار

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
کلا با زن داداشم چطور رفتار کنم شما چکارایی کردید ک بعد پشیمون شدید

من به خاطر یک سری از رفتاراش زود قضاوت کردم بعد فهمیدم به خاطر احترام به خانوادش بوده و قصد بی ادبی به ما نداشته ما یه طرفه قضاوت کردیم الان فهمیدم واقعا یه فرشتس

من خيلي صميمي نشدم و در انتخاب كلماتم موقع حرف زدن با نامزد برادرم يا عروس بزرگمون دقت ميكنم نا سوتفاهمي بيش نياد و اونا هم مجبور ميشن با احترام با من برخورد كنند!  ولي خواهربزرگم خيلي باهاشون صميمي شده و راحته. اونا هم ان طوري كه بايد باشه بهش احترام نميزارن.