عزیزان من تازه برای برادرم زن گرفتیم میشه نفری دو تجربه بهم بگید ؟با نامزد برادرم چطور رفتار کنم ک خدا پسندانه باشه و اقتدارم حفظ بشه و دلخوری ام بوجود نیاد ممنون از شما
سلام و عرض ادب ⚘⚘ مایلم مراتب تشکر خودم رو بابت پاسخ های زیباتون ب سوالاتم در تاپیک هام ابراز کنم از حمایت شما قدر دانی میکنم .ببخشید اگه ریپ نمیکنم بجاش لایک میکنم .🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆
کلا با زن داداشم چطور رفتار کنم شما چکارایی کردید ک بعد پشیمون شدید
سلام و عرض ادب ⚘⚘ مایلم مراتب تشکر خودم رو بابت پاسخ های زیباتون ب سوالاتم در تاپیک هام ابراز کنم از حمایت شما قدر دانی میکنم .ببخشید اگه ریپ نمیکنم بجاش لایک میکنم .🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کلا با زن داداشم چطور رفتار کنم شما چکارایی کردید ک بعد پشیمون شدید
من به خاطر یک سری از رفتاراش زود قضاوت کردم بعد فهمیدم به خاطر احترام به خانوادش بوده و قصد بی ادبی به ما نداشته ما یه طرفه قضاوت کردیم الان فهمیدم واقعا یه فرشتس
من خيلي صميمي نشدم و در انتخاب كلماتم موقع حرف زدن با نامزد برادرم يا عروس بزرگمون دقت ميكنم نا سوتفاهمي بيش نياد و اونا هم مجبور ميشن با احترام با من برخورد كنند! ولي خواهربزرگم خيلي باهاشون صميمي شده و راحته. اونا هم ان طوري كه بايد باشه بهش احترام نميزارن.