2777
2789
عنوان

شوهر کردن،،،.

255 بازدید | 16 پست

از خوبی‌اش بگین همش ک نمیشه از بدیهاش گف...

مجردم ۱۸ ساله(گفتم چون بعضی ها قرار بود بپرسن)

خودم دوس دارم شوهرم منو درک کنه.... همین.

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا نکته ی خوبی گفتی متاسفانه این گزینه ی درکو ندارن اقایون😂

😅🤣

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

عزیز دلم برای شما که خیلی زوده . ولی من از تجربه خودم بگم ازدواج پر از  خوبی هست و خوبی . البته اون قسمت رفتار با خانواده شوهر یه کم نیاز به سیاست و مراقبت داره. ولی ازدواجت همراه با احساس ،عاقلانه و با شناخت کامل هم باشه 

اگر ازدواج درست داشته باشی خیلللی خوبه 

لذت میبری از تأهل

اما اگر انتخابت اشتباه باشه همیشه عذاب می‌کشی 

بهترین انتخاب ها هم زمانی اتفاق میوفته که فرد رشد کافی کرده و تحصیلات آکادمیک شو به اتمام رسونده و مستقل هست و به در آمد رسیده 

اون موقع بدون هیچ فشاری قشنگ میتونی با شناخت کافی از خودت همسر آینده تو انتخاب کنی 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
ببین از من به تو نصیحت سنت کمه درس بخون یه کار خوب پیدا کن....بعدا پشیمون میشی...خواهشا به فکر پیشرف ...

ن بابا از بی حوصلگی تاپیک زدم..

من الان از کانادا هم خواستگار داشته باشم ازدواج نمیکنم...

آخه ج کاریه مث پرنسس نشستم خونه بابام😂😅😆