2777
2789
عنوان

غربالگری دوم همون انومالی میشه؟؟؟

113 بازدید | 11 پست

میشه دوتاشو باهم انجام داد اگه جدا هستن از هم؟؟؟؟

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما
آزمایش خون و سونو انومالی اسکن.البته مثل مرحله اول تو یک روز نیست

اهان

اخه خوندم انگار باید اخر ماه برم برای غربالگری دوم یه هفته بعدش برم انومالی

واقعا هزینه هاش خیلی زیادن

عزیزای دلم من از لایک کردن خوشم نمیاد چون خیلی ها لایک میکنند به منظور اینکه بدونن تا کجای تاپیک خوندن.تمایلی ندارم بعنوان نشانه گذار باشم🤭🤭فقط اگر با نظرم موافق بودید یا خوشتون اومد انگشت مبارکتون رو لایکی کنید.سپاس از توجه شما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهاناخه خوندم انگار باید اخر ماه برم برای غربالگری دوم یه هفته بعدش برم انومالیواقعا هزینه هاش خیلی ...

ایرادی نداره عزیزم عوضش آدم خیالش راحت میشه.ان شاالله به سلامتی بیاد بغلت

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
ایرادی نداره عزیزم عوضش آدم خیالش راحت میشه.ان شاالله به سلامتی بیاد بغلت

حالا بحث هزینش بکنار مسافتش زیاده یه شهر دیگست

انومالی هزینه ش چقدره؟

نمیدونم ولی دیروز من ازاد رفتم 

سونو ۸۰۰ شد ازمایش هم ۷۵۰

احتمالا دومی هم همین باشه

نمیدونم ولی دیروز من ازاد رفتم سونو ۸۰۰ شد ازمایش هم ۷۵۰احتمالا دومی هم همین باشه

سونو ان تی ازار شیراز امروز ازم 1500 گرفت غربالگری هم 250 آزمایشگاه ژنتیک دولتی رفتم با بیمه حساب کرد 

سونو ان تی ازار شیراز امروز ازم 1500 گرفت غربالگری هم 250 آزمایشگاه ژنتیک دولتی رفتم با بیمه حساب کر ...

اهان

میگم عکس ان تی شما واضحه حتی میگین واضح دیدی ولی برای من بهترین جا رفتم تو مرکز استان ولی خیلی اینقدی واضح نیست بنظظذم چرا

اهانمیگم عکس ان تی شما واضحه حتی میگین واضح دیدی ولی برای من بهترین جا رفتم تو مرکز استان ولی خیلی ا ...

دستگاهشون شاید قدیمی بود 

من بهترین جا نبود چند جا زنگ زدم ان تی گفتن 1800 یا 1900 یا 1700 

این که رفتم مطب بود 1500 گرفت فکر نکنم زیاد دکتر معروفی باشه زیاد 

شیراز ادیب و نعمت اللهی و صحرائیان معروفه زیاد تر میگرفتن 

هزینه سونو انومالی چند بود براتون؟ چه بیمه ای دارین؟

نرفتم فعلا