2777
2789
عنوان

داخل گوشی همسرم یه چیزی دیدم

264 بازدید | 13 پست

خانمها من 4ماه باردارم امروز میخواستم یه مطلبی رو تو گوگل سرچ کنم گوشی همسرم رو برداشتم تا وارد صفحه گوگل شدم دیدم درمورد قرص تاخیری سرچ کرده در حالی که من باردارم و رابطه رو دکتر برام ممنوع کرده جفتم سرراهی هست، حالا به دلم شک افتاده نمیدونم چجوری ازش بپرسم چرا دنبال قرص تاخیری هست، در ضمن من هفته ای یکی دوبار باهاش رابطه غیر مستقیم برقرار میکنم که اذیت نشه و اینکه 11ساله ازدواج کردیم تو این 11سال هیچ خطایی نداشته و همیشه بهم متعهد بودیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

عزیزم رابطه تون در گذشته عاشقانه بوده ؟ نه فقط یه مدت کوتاه، آیا قبلا واقعا عاشقانه زندگی کردین کنار هم ،رفتارای عاشقانه ، رابطه جنس،ی خوب ، حرفتی احساسی و اینا برقرار بوده؟

عزیزم رابطه تون در گذشته عاشقانه بوده ؟ نه فقط یه مدت کوتاه، آیا قبلا واقعا عاشقانه زندگی کردین کنار ...

اره بیشتر وقتا درضمن من خیلی هات بودم و هستم گاهی خودش میگفت اینهمه انرژی و شوروهیجان از کجا میاد ولی حقیقتا این دوسه ماهه اخیر بخاطر بارداریم داغونم شدم یه زن کسل و بی حال و داغون، بخاطر همین بهش شک کردم