2777
2789

خودم که بچم خوابیده لم دادم روی مبل شوهرمم بیرونه منتظرم بیاد تا خودمو بزنم به خواب چون بیاد قراره یکم عر بزنه سر یه موضوعی که مقصرم  ولی اشکال نداره دیگه ....میخواست زن نگیره ....کلید و بندازه میخوام بپرم سر جام خودمو بزنم به خواب

سلام تو عقدم امشب عروسی دختر عمش بود بعد نزدیک اذان اومد بعدش میخواست منو ببره عروسی بعد لباس مجلسی بلندم تو اتاق دیگ بود در هم قفل بود بعد از چن دقیقه پدرم اومد ازش پرسیدم گفت کلید دست من نیست دست مامانت

مامانم بیمارستانه پیش زن برادرم تازه زایمان کرده

بعد گفت چیکار کنم چیکار نکنم بعد شوهرم گفت بجنب دنبال داماد بریم بعد خواهرزادم زنگ زدم گفت لباسمو نمیدم عرقی میشه بعد قطع کردم بعدش میخواستم ب عروس آبجیم زنگ بزنم ک لباسش قرض بگیرم شوهرم رفت و دنبالم دیگ نیومد بریم عروسی

دلم شکست خیلی زیاد اونا همشون عروسی هستن منم خونه تنهام

شوهرم عصبیه عصبی بشه هیچی جلو چشماش مهم نیست تا آروم بشه

بهم زنگ زد یک چیزایی گفت قطع کرد دیگ هم نیومد دنبالم

پیام هم دادم ج نداد دلم شکست خیلی شکست

بعد یک ساعت بابام گفت بیا کلید دست منه همونجا ک شوهرم رفته بود و بهش بر خورد نوش دارد بعد از مرگ سهراب

الانم من موندم و یک اتاق تنها

نگین حاضر نبودی آخه فک کردم کلید دست بابامه تازه مامانم دیروز رفته بود بیمارستان بیمارستان هم شهره

ک واقعا دست مامانت نبود دست بابام بود ک اونم الکی گفت

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حال خوردن چای هستیم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

منتظرم یکی تو این خراب شده عکس بزاره 

حیف حوصله ندارم وگرنه خودم می‌ذاشتممم🗿🥲

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

باشوهرم دراز کشیدیم بخوابیم 

جفتمو ن تو گوشی هستیم 

بچه هام خوابن 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

از حموم اومدم شست پام رفت رو تیغ اصلاح و خون بود که ازم رفت قندم افتاد الانم بی حال افتادم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

دراز کش گلو درد بی حوصله کسل بچهامم دارن میخابن شوهرم بیاد شام بخوره ظرفا رو بشورم بخابم 

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉