2777
2789
عنوان

خواستگار دوستم

1223 بازدید | 27 پست

سلام. برای دوستم یه خواستگار اومده پسره از نظر اخلاقی و ظاهری و... خیلی اوکیه. خونه و ماشین هم داره و پی اچ دی آموزش پزشکیه (یعنی لیسانس و فوق لیسانسش رو اتاق عمل خونده و برای دکتری رفته آموزش پزشکی)

حالا مشکل اینه که دوستم پزشکی می‌خونه و به خاطر اینکه رشته پسره پایین‌تره دچار تردید شده. سوتفاهم نشه آدم مغروری نیست که بگه من بالاترم اتفاقا آدم خاکی ای هست. منتها از قضاوت فامیلشون که اکثرا پزشکن می‌ترسه.

لطفاً با نظرات مهربانانه و واقع بینانه تون راهنماییش کنید. اگه شما جاش بودید چی کار میکردید؟ میدم که نظراتو بخونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اتفاقا آدم مغروری 

چرا مثلا کسی دانشجوی پزشکی و هنوزم تموم نشده 

خودش رو از پی اچ دی یه رشته ای بالاتر میدونه ؟خب اونم دکتری داره 

بنظر منکه مناسب نیستن 

پسره گناه داره.....

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

خدایا دغدغه مردم چیه  دغدغه من چیه🥲😂

بچه ها اگر تجدیدی زیاد داشته باشیم و معدلمون خیلی کم باشه تو پایه یازدهم ممکنه تکرار پایه بخوریم ؟!

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

یه بنده خدایی زیست کنکور درس میداد. بعدا با یکی از شاگردای کلاس خصوصیش ازدواج کرد. خودش پی اچ دی زیسته. زنش خوند دکتر شد. الان دوتاشون استاد دانشگاه علوم پزشکین. شوهرشم از اساتید بسیار باسواده. حتی از زنش که دکتره استاد بهتریه

چرا اتفاقا آدم مغروری چرا مثلا کسی دانشجوی پزشکی و هنوزم تموم نشده خودش رو از پی اچ دی یه رشته ای با ...

ببین شما و بقیه افرادی که میگید مغروره ایشونو ندیدید. من از نزدیک دیدمش. اول سعی کردم قانعش کنم اما وقتی باهام حرف زد دیدم اونم فکری داره و بر مبنای فکرش داره تصمیم میگیره. نوع خاصی زندگی کردن فقط از دور دیدنش راحته. همچنین قضاوت کردن. برای یک لحظه خودتونو بذارید جاش

ببین شما و بقیه افرادی که میگید مغروره ایشونو ندیدید. من از نزدیک دیدمش. اول سعی کردم قانعش کنم اما ...

عزیز من اصلا قضاوت نکردم اصن کاری هم ندارم 

از روی حرف شما نظرمو  گفتم 

من سوم شخصم 

هم پسرو میبینم هم دخترو .....

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا