2777
2789
عنوان

نینی یارها الکی میگن فتا و فلان

111 بازدید | 7 پست

۹۰ درصد مطمئنم قپی میان. والا الان یارو اومده یچیزایی میگ.همیشه میاد میگ.اخه فتا کجا بود اطلاعات کجا بود.

اصلا اینا نینی یارا ب هیچیییی دسترسی ندارن حتی بچه های پشت سیستمشون. اون ایدیِ چیه میگن هر کی دوتا اکانت داشته باشه معلومه فلان.همش دروغهههه دروغغغع

من چون سادم باور میکنم😐

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چی شده 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

اول اینکه میترسونت تون

چون فتا چیزی بگن هم سایت بسته میشه تا مشکل رفع بشه هم باید کلی خرج شکایت کنن

به این آسونی بود که نصف ملت تو زندان بودن 

سن زیر 25 سال نه لایک م کنه نه ریپ بزنه ، اگه فحش دوست داری میتونی این قانون منو نادیده بگیری 🌟🌟کانکت یار از بازار دانلود کن ، این کد بزنa645195🌟🌟 اولین کاربرم با بیش از 100 اکانت ، سه تا از تاپیک هات همزمان گزارش بزنم خودت هم دود میشی