2777
2789
عنوان

چرا همه افسرده این؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 67 پست
الان خود من یکی از دلایلی که شکست عشقی خوردم،همین مشکل شغل و مسکن و مالی بوده:))

نگفتم ک دلیل نیس گفتم کلا هرکس دلایلش متفاوته ولی من خودمم افسردگیم بخاطر همینه فقط ارزومه یروز مهاجرت کنم تا نمردم .ولی خب این شکست عشقی اینا بیشتر بخاطر ادمای لاشی دورو اطرافشونه ک باعث میشن نسبت ب همه بدبین شن .امیدوارم حال همه ی جوونای سرزمینمون زودتر خوب شه و اوضاعمون انقد خوب شه ک دیگه ارزومون مهاجرت نباشه

۶ بار تعلیق شدم ب دلیل کمبود شماره این کاربری در دست دو دختر خاله است .بیشتر مواقع در دست دختر خاله بزرگس

حالا اجازه بدید در این فضای عمومی اجازه درددل و برون ریزی داشته باشه آدم.شما از کجا میدونید که در زن ...

حرفتو قبول دارم ولی یه تاپیک در مورد خودکشی دیدم کلی اومدن از تجربیات فردی خودشون گفتن این خیلی وحشتناکه من نگران آینده دختر خودم شدم

چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد،من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟چون تو ایرانیم:))

خخخخ بمیرم که چه قدر خارجیا شادن آمار خودکشی شوند پایین

تروخدا آنقدر خود تحقیر نباشید 😐

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

من چهل و چهار روز لک و پریود بودم سه روز قطع شد از دوباره امروز لک شدم

خیلی هورمون هام به هم خورده عصبی شدم سر این موضوع

خب نرماله که شوهرمم صداش در اومده 

اینا همه مشکل هست دیگه

از طرفی شوهرم دروغ میگه

نمیدونم چیکار کنم

افسرده مال یک دقیقه ام هست

همین گوشی اولین علتشه صبح تا شب دستمونه دوپامین مفتی میده مغزمون از کار افتاده افسردگی اورده و ....

اونم یه دلیلشه ولی بنظرم کار سختی نیست بذاریمش کنار وبریم یه قدمی بزنیم

الان خود من یکی از دلایلی که شکست عشقی خوردم،همین مشکل شغل و مسکن و مالی بوده:))

همه عموما دچار مشکل مالی هستیم.اکثرمون مسکن وشغل مناسب نداریم

اره خب اینم یکی از دلایلشه .ولی اینجا بیشتر شکست عشقی خوردن یا عشقشون ولشون کرد

باشکست عشقی دنیا تموم میشه؟؟؟؟همه مون یه تجربه اینطوری داشتیم

هرسنی درگیر یه قضیه ای شده که درحال له شدن متاسفانه حال اکثرمردم خوب نیست ازلحاظ اقتصادی فشارزیادی ه ...

حرفت درسته ولی من مادر بدلیل اینکه در قبال بچه هایی که به این دنیا آوردم در قبالشون مسئولم.یه خانمی تو تاپیکش گفت که فراموش کردم به بچه م شام بدم چون همسرم شام نیومده خونه.خب حالا با یه بار شام نخوردن بچه طوریش نمیشه ولی رفتارمون درست نیست.

حرفتو قبول دارم ولی یه تاپیک در مورد خودکشی دیدم کلی اومدن از تجربیات فردی خودشون گفتن این خیلی وحشت ...

خب این به دلیل محیطیه که توش زندگی میکنن.

جامعه‌ای که تراپی رفتن رو ننگ میدونه، مردمی که عادت به خودسانسوری کردن، روانشناسی زردی که میگه همش خوشحال باش! اگه غمگینی تقصیر خودته، اوضاع اقتصادی که باعث شده مردم در باتلاق قاعده هرم مازلو گیر کنن و تمام تقلاشون فقط برای رفع نیازهای اساسی باشه، خانواده‌ای که حمایتگر نیست، تهش همین میشه.

چند سال پیش سازمان بهداشت جهانی برای روز جهانی مقابله با افسردگی این شعار رو تعیین کرده بود: بیا حرف بزنیم.

حرف زدن خیلی در مقابله با افسردگی مهمه. افسرده‌ای که برون ریزی نکنه افسرده‌تر میشه. از راهکارهای دیگران بهره‌مند نمیشه و در نتیجه نمیتونه درمان بشه.

شما نمیتونید آینده فرزندتون رو صد در صد تضمینی کنید. ولی میتونید براشون گوشه امن باشید و مواجه با مشکلات و بیان احساسات رو یادشون بدید.

دنیا از حرف نزدن خرابه.

و در نهایت اینکه قرار نیست همیشه اوضاعمون گل و بلبل باشه که! تعهد ندادیم که همیشه خدا حالمون خوب باشه. بعضی وقتا اجازه داریم حالمون بد باشه و اینو به عزیزانمون نشون بدیم تا بهمون کمک کنن و بدونن زندگی همیشه قشنگ نیست.

!It's ok to be not ok

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ابجی از خانما که گذشته ما مردا هم افسردگی گرفتیم

خب حرف شما درسته ولی منظور من خانومها هستن بعنوان نبض خونه.

بله ایران کشور بوی نیستولی شرایط اقتصادی و کشور،شرایط خوبی نیست:))

اصلا خوب نیست.متاسفانه همه مون تو تامین روزمره مون موندیم

سلام عزیزم برای مشکلات رحمی و روحی تون من میتونم با زبانشناسی علت اصلی رو بفهمم وبراساس مزاج مادرزاد ...

ممنونم گلم من تحت درمان هستم.هم طب سنتی هم پزشک زنان

حرفت درسته ولی من مادر بدلیل اینکه در قبال بچه هایی که به این دنیا آوردم در قبالشون مسئولم.یه خانمی ...

قطعا همینطور باید یادبگیریم درکنارمشکل به فکرحال خوب خودمون واطرافیان باشیم 

ولی ببینید این یک مهارته 

وهرکسی این توانایی نداره !وافرادی که این توانمندی رو دارن بسیار بسیار قابل تحسینه

رفتاراون خانم هم به نظرم بیشتر بی مسئولیتی دربرابر فرزنده