2777
2789
عنوان

چرا همه افسرده این؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1316 بازدید | 67 پست

هرسنی درگیر یه قضیه ای شده که درحال له شدن متاسفانه حال اکثرمردم خوب نیست 

ازلحاظ اقتصادی فشارزیادی هست 

گرمای هوا به خصوص خوزستان و بخش های جنوبی 

سن جوان اکثرا درگیر کنکور وتحصیل و نمره معدل و...

روابطی که دیگه تعهدی توش نیست 

ماادما کنارهم زندگی می کنیم اماواقعا هوای همونداریم 

وهزاران دلیل دیگه برای حال بد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم برای مشکلات رحمی و روحی تون من میتونم با زبانشناسی علت اصلی رو بفهمم وبراساس مزاج مادرزادی و غلبه مزاج الان شما راهکار درمانی و دمنوش بدم

خانم کیانی مدرس و مشاور طب سنتی 

09940688893

آیدی من در روبیکا ایتا و تلگرام 

@kiani_similar

چرا؟

چون مردم دیگه به هم رحم نمیکنن

چون بی معرفتی و خیانت و هزار جور چیز زیاد شده

چون..💔

که داند به جز ذات پروردگار، که فردا چه بازی کند روزگار...🌱            https://daigo.ir/secret/71775231257.                     

چرا؟چون تو ایرانیم:))

دقیقا علت تمام افسردگی ها این هستش که داخل کشور ایران دنیا اومدیم وقتی تو اینستا و شبکه های مجازی نحوه زندگی بقیه کشورها رو میبینم خیلی حسرت میخورم همه خونه خوب دارن ماشین خفن دارن شوهر پولدار و بامحبت دارن اون وقت ما تو ایران به نون شب محتاجیم 

امان از روزی که گدا معتبر شود   
منویه پسر افسرده کردبدجور با احساسم بازی میکنه

عزیزم تو ارزشت بالا تر از این حرفهاست از ذهنت بندازش بیرون.تقریبا همه مون یه تجربه اینچنینی داریم

چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد،من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💖