2777
2789
عنوان

بچه ها با یه پسر یه مدته

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 37 پست
ایناادم نیستن همین شوخیاجدی میشه مگ ادم سرناموسش ازاین شوخیامیکنه

دیگه وقتی راحت فحش میدن کم کم این حرفارم میزنن. جمع مردا نمیدونم چرا انقد چرت میگن. بنظرت شوخی بوده ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطع ارتباط کن ، دلیلی نداره تو این گرگ بازار با همچین پسری دوست باشی

در موردش پرسیدم تایید شدس اخلاقش. آشناس. نمیدونم اصن. فقط یه بار این حرفو زد البته. بعد غیرتی میشه تستش کردم 

دیگه وقتی راحت فحش میدن کم کم این حرفارم میزنن. جمع مردا نمیدونم چرا انقد چرت میگن. بنظرت شوخی بوده ...

شایداماشوخیای ناجوره اطراف مااین چیزاروبگن دیگ زنده نمیمونن جواب بگیرن شوخی زنوبچه ای ندارن

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

اگه اینطورم باشه به هر حال دلیلی نداشت به خودت بگه

دقیقا اصلا نباید به من میگفتش. حرکت فولی بود. ولی یکم گیج میزنه گاهی. فقط یه بار این حرف گفته شد بعدم گف شوخی بوده و فلان. نظرت چیه در کل 

در موردش پرسیدم تایید شدس اخلاقش. آشناس. نمیدونم اصن. فقط یه بار این حرفو زد البته. بعد غیرتی میشه ت ...

معیارها فرق داره عزیزم ، من خودم به شخصه یه پسر همچین چیزی بگه دور میندازمش ، ضمنا ادما قسمت تاریک شخصیتشونو به همه نشون نمبدن ، تایید دیگران دلیلی بر خوب بودنش نیست ، بازم خودت میدونی 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
معیارها فرق داره عزیزم ، من خودم به شخصه یه پسر همچین چیزی بگه دور میندازمش ، ضمنا ادما قسمت تاریک ش ...

باورت میشه انقد حرفای مسخره میزنه دیگه عادت کردم بعد از نظرش من بی جنبه و خشکم. 

حالا شما شوخی میدونید این حرفو یا منظور دار ؟ فقط یه بار بود

اینکه به طرف بگی تو فوت کردی زنتو میگیرمم بنظرت حرف بدیه ؟

معلومه چشش دنبال زنشه دیگ خیلی بده

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

باورت میشه انقد حرفای مسخره میزنه دیگه عادت کردم بعد از نظرش من بی جنبه و خشکم. حالا شما شوخی میدونی ...

منظور دار ، گفتم ، پسر سالم همچین حرفی نمیزنه 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
چاره چیه ؟ الان من دو دلم. از یه طرف غیرتی شدنشو دیدم هم رو پوشش هم روابطم با پسرا از یه طرف بددهن و ...

بگوخوشم نمیادازاین حرفاتاحالاشوخی کردین ازاین ب بعدنکن بش بفمون بدت میاد