از 9 سالگی نماز خوندم روزه گرفتم. حجابو محرم نامحرمو هر چی خدا گفت رعایت کردم. هی میگن مالک کل دنیاست هفت اسمونو داره. کل جهان مال اونه پس این خدای خسیس تو این همه ملک و منالش هفتاد متر خونه به من بده جونش در میاد. فامیلمون لخت ول هست بچش مثل سگ. گوش به حرفش. بچه من از صبح تاشب کار میکنم شب. میگه تو. زشتی تو بیکلاسی بدمدازت میاد خوب خدا. گدا صفت بوده خوشگلی به ما نداده. شوهر معتاد. و هزار چیز دیگه خسته شدم میگه همه چیز به اراده من. کو اگه اراده کنه. زندگی من یه تکونی میخوره نگین دست خودت همه کار کردم بریدم فقط اطرافمو میبینم هر چی فامیل بی بندو بار داریم خوشبختن. نگین ظاهرو نبین از ظاهرو باطنشون خبر دارم امروز دیگه مهرو سجاده رو برداشتم با خدا قهر شدم بهش گفتم سرطان بده راحت شم دیگه چیزی ازش نخواستم که از مالو منالش کم بشه سرطان اونم نمیتونه بده
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اتفاق خوب دیگه نمیخوام. خدایی که که همش باید التماسش کنی مگه چند سال دیگه زندهام. 48 سالم. نهایت بده الانم به چه دردم میخوره. همون. باهاش شرط کردم اگه عرضه داره راست میگه همه کاره هست تا یک ماه دیگه سرطان به من بده. اگه بده دوباره باهش اشتی میکنم ولی تموم امروز نماز نخوندم. تمومش کردم. دیگه خیلی بری بزور دنبال یه دوست که نمیخوادت بی ارزش میشی خسته شدم.