2821
2789
عنوان

ورم سر نوزاد

2454 بازدید | 19 پست

بچه ها من پسرم چهل و شش هفت روزشه یه طرف سرش از وقتی بدنیا اومد ورم داشت دکترا و پرستارا گفتن بخاطر فشار ی ک موقع زایمان وارد شده اب جم شده بعد دو سع هفته میره بعد تا الان هنوز نرفته تقریبا ده روزپیش پیش متخصص نوزادان بردم اونم گفت جذب میشه کسی بوده اینطوری باشه واقعا نگرانم براش خیلی استرس دارم اخه داره دوماهش تموم میشه و ورمش نخابیده

سلام عزیزم ، پسر منم به خاطر فشار زایمان یه سمت سرش دچار هماتوم شده بود که فکر کنم سه هفته طول کشید تا برطرف شد .برای شما هم اگر دکتر گفته خودش از بین می ره ، نگران نباش .

الان نسبت به اوایل کوچیک تر شده ؟؟

سلام عزیزم ، پسر منم به خاطر فشار زایمان یه سمت سرش دچار هماتوم شده بود که فکر کنم سه هفته طول کشید ...

اره شوهرم میگ یه کوچولو بهتر شده ولی من نمیدونم چون استرس دارم فک میکنم تغییری نکرده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم حتما حتما ببر پیش جراح مغز و اعصاب اصلا به حرف دکتر کودکان توجه نکن من خودم بچم وقتی دنیا اومد یک سمت صورتش برآمده بود یک سمت فرو رفته اصلا اینقدر اعصابم خورد بود که نگو بالای ده تا دکتر کودکان درست و حسابی هم بردم همه میگفتن چیزی نیست دقیقا به خاطر فشار تو رح اینجوری شده ولی وقتی بردم جراح مغز و اعصاب فهمیدم درز جمجمه زود بسته شده و خیلی خوشحالم که به حرف دکترا گوش نکردم وگرنه برا بچم خیلی بد میشد شما هم حتما ببر متخصص مغز و اعصاب تا نظر بده خیالت راحت بشه انشاالله چیزی نیست

راس میگی خیلی حالم بدتر شد ک😭😭😭

نگفتم که بترسی گفتم ببر متخصص که خیالت راحت بشه چون دکترای متخصص کودکان خیلی باید با تجربه و عالم باشن که بتونن بعضی چیزا رو تشخیص بدن من میگم ده تا دکتر بردم بچمو همه هم فوق تخصص نوزاد و اسم در کرده ولی اصلا متوجه مشکل بچه من نشدن انشاالله که چیزی نیست ولی به نظرم ببری بهتره اگر تهرانی ببر بیمارستان مفید پیش دکتر حسن رضا محمدی یا دکتر مرادی اینا عالین

برای دختر منم یه غده اندازه ی لیمو یه طرف سرش بود بردم دکتر فرستاد سنو گفت جذب میشه خوب میشه بعد شش ...

سلام عزیزم پسر منم بخاطر اینکه با دستگاه کشیدن بیرون یک سمت سرش هماتوم داره الان ۳۲ روزشه خوب نشده اون قسمت که ورم داره اوایل نرم بود اما الان خیلی سفت شده یعنی احتمال خوب شدنش هست ؟؟ خیلی نگرانم خیلی غصه میخورم پنج شش تا دکتر متخصص و فوق تخصص نوزادان بردم فقط میگن خوب میشه اینکه خیلی سفت شده و ورمش نخوابیده😭😭😭

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز