2777
2789
عنوان

زبان اسپانیایی یا چینی

993 بازدید | 28 پست

میخوام برم کلاس بین چینی و اسپانیایی شک دارم 

شما پیشنهادتون چیه؟🙂‍↔️

تجربه ای از یادگیری این زبانا دارین؟🫠

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️

اسپانیایی رو دوست دارم 

البته هر دو تاش به درد میخوره برای مترجمی

بدون جست و جو ، طرفدار هیچ احدی نباشید . من طرفدار پر و پا قرص مارلون براندو بودم . تا حقیقت تلخ زندگیشو فهمیدم و الان ازش متنفرم . قهرمان های زندگی من الان واقعین نه آرتیست سینما ! هر چقدر هم بدوید ، سخت کار کنید ، زجر بکشید ، باز هم به اولین هدف خلقت خودتون میرسین . پس به این آدما علاقه نداشته باشید که آزاده نیستن و برده ی شهرت ان . ما هم نباید برده ی اونا باشیم . تولد دوباره ی من یه روز قبل از روز تولدم .                     دیوانه ی شخصیت مارلون براندو بودم تا امروز که توی ویکی پدیا و قسمت زندگی شخصی اش ، پنج خط ازش خوندم . فیلم دیدن ازش ، جستجو کردن درباره اش ، مصاحبه هاش ، سرکشی هاش و دفاع از حقوق انسان ها و سرخپوست ها و سیاهپوست ها و مصاحبه ضد صهیونیسم اش نتونست دوباره منو طرفدار خودش کنه . کاش فقط یک آزاده بود . آزاده .... مارلون براندو ، ویکی پدیا ، زندگی شخصی . بخونید و طرفدار این آدم نشید ! دلیل دارم براتون به اندازه ی کل آسمون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعه اسپانیایی 

هم راحتره از همه لحاظ 

هم زبان بین المللی هست

تو آمریکا تو مدرسه اسپانیایی یاد میدن چون زبان پرتکلم و بین المللی هست

کیپاپر .کیدرامر و متخصص پوست هرجا کسی مشکل پوستی داشت تگم کنین
قطعه اسپانیایی هم راحتره از همه لحاظ هم زبان بین المللی هستتو آمریکا تو مدرسه اسپانیایی یاد میدن چون ...

ولی چینی بیشتر اسپیکر داره و تو ایران بیشتر کاربرد البته پروسه یادگیریش زیاده🥲

نوددرصد اسپانیایی و انتخاب کنم

فردا میرم ثبت نام

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️