2777
2789
عنوان

میشه بیاید دعا کنیم با هم دیگه

120 بازدید | 27 پست

خدایا قسمت میدم به این وقتو ساعت

هر ساعتی هست

خدایا قسمت میدم به تک تک ایات قران

هرکسی بیاد تو این تاپیک حاجت روا بشه

با صلوات وارد بشین

برای منم دعا کنید کار افق کوروش جوربشه

برم شهر خودم بقیه عمرم با شوهرم

تو کرمانشاه بگذرونم

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

الهی آمین ب حق ارحم الراحمین،،خدایاااااا تورو ب خدایی بودن خودت قسم ناز رز رو ب خواسته ش برسون تا۱۴۰۳/۴/۶ الهیئییییی آمیننننننن 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"..........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی آمین ب حق ارحم الراحمین،،خدایاااااا تورو ب خدایی بودن خودت قسم ناز رز رو ب خواسته ش برسون تا۱۴۰ ...

اسمم فرشتس عزیزم

انشالله عزیزم برات صلوات دادم 

بچه ها برای منم دعا کنین دعوای بدی تو خونمون شد فک کنم دیگه کاربه  طلاق برسه ازدواج دوممه 😭 دعا کنین به خیر بگذره بیاد برای اشتی

برای سلامتی خانوادم دعا کنید لطفا❤️برای نیت قلبیممدعا کنید❤️

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
@mlita91 مشگل اقاشون حل بشه و خونه دار بشنایشلا وامشون جوربشه معجزه خدا رو بینهالهی امین🤲🤲

ممنون م ازت ناز،،وام مون جورشد ممنون م ازدعای خیرت** توروخداااااااا اگرمیخای واسه م دعاکنین اینجوری دعامیکنی!!دعاکنین معامله مون بابنده های خداجوربشه ب زودی زود خودشون راغب بشن بیان بامون معامله کنن و تاماهم قبل ازماه محرم امسااااالی خونه داربشیم!!قندخون وچربی خون اقام نرمال بشه این قدرررر دردنکشه کبدچرب ش خوب بشه شوهرم دست ب خاک میزنه ب اش طلابشه وشوهرم ازفرش ب عرش خدابرسه واون قولی بین من وخداست روخدازودترعملی ش کنه الهی آمین،،مرسی ازت خوش قلب

انشالله عزیزم برات صلوات دادم بچه ها برای منم دعا کنین دعوای بدی تو خونمون شد فک کنم دیگه کاربه طلا ...

برات حمد خوندم

ممنون م ازت ناز،،وام مون جورشد ممنون م ازدعای خیرت** توروخداااااااا اگرمیخای واسه م دعاکنین اینجوری ...

بخدا میشه بهت قول میدم

بخدا میشه بهت قول میدم

انشاالله بادعاهای شما خوش قلب مهربون،،۵تاتوحیدمیخونم واسه حاجت روایی سریع ت مرسی