2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدون گردو هم میشه ولی بادام فکر نکنم خوب بشه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

گردو چیز واجبی نیست 

همون‌جوری بزار باکشک و سیر و پیاز فراووون

دلی که دریاست هواش همیشه ابریه.. 🤍✔️                              توکه هستی، همه زندگیم بهاره...❤️✔️

به روش من درست کن گردو هم. نمیخواد خیلیم خوشمزست 

بادمجونا رو سرخ کن بزار کنار له کن  بعد گوجه رو پوست بگیر حالت ابپزی حدود نیم ساعت خوب له کن اینم بزار کنار حالا پباز نگینی زیاد پیاز ۴عدد ریز خورد کن طلایی شد بادمجون گوجه رو همراه ادویه زردچوبه فلفلل سیاه و نعناع خشک خوب تفت بده ۵دقیقه ب اینکه سرخ شه کامل مواد دوقاشق کشک همراه یکمی ابجوش بریز تفت بده تو خود مواد. تابه خلاصه ۵دقیقخ خوب همراه هم سرخ شدن خاموشش کن عالیه کشک بادمجونام معروف 😅تعریف نباشه از خود