2777
2789

به خودم قول داده بودم معجزه بشه بیام براتون تعریف کنم تا دیگه هیچ کس از لطف خدا نا امید نشه 

من ۶ساله که ازدواج کردم و فقط یکسال بچه نخواستم یعنی پنج سال اقدام بی نتیجه متوجه شدم که خودم تنبلی تخمدان شدید دارم و همچنین سپتوم رحم که تو تاپیکهای قبلیم هست رفتم سپتوم عمل کردم هزار جور داروی محرک خوردم بازم باردار نشدم تا چند ماه پیش متوجه شدیم شوهرمم مشکل داره داغون شدم دیگه ماه پیش همین اردیبهشت شوهرم رفت سونو گفتن واریکوسل گرید ۳ داری و باید عمل بشی وقتی دکتر اورولوژی شوهرمو معاینه کرد برگشت بهش گفت وااای آقا این چه وضعشه تو عمرا بچه دار نمیشی انقد دلم شکست گریه کردم با خدای خودم ی عهد بستم دیگه خلاصه رفتم مرکز ناباروری پرونده تشکیل دادم که پریود شدم بریم کارای ای یو ای یا آی وی اف شروع کنم که پریود نشدم😭😭😭و بی بی چک مثبت شد و الان که دارم مینویسم ۸ هفته هستم و صدای قلب نی نیمم شنیدم 🥺🥺🥺تو رو خدا نا امید نشید از لطف خدا قسمت همه ی منتظرا 

آمین 🙏🙏❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من 24 ام باید پریود میشدم الان تقریبا ده روزه تاخیر افتاده پریودم. روز ششم رفتم ازمایش بتا دادم منفی بود بتام یک و خورده ای بود ولی حالت تهوع و ترشحات ابکی دارم و گاها زیر شکمم و تخمدانم درد میگیره و تیر میکشه و حتی پاهام ماه قبل هم اورژانسب مصرف کردم به نظرت  برای ازمایش زمان درستی رفتم؟ چون پریودم منظم نیست

عزیزم من 24 ام باید پریود میشدم الان تقریبا ده روزه تاخیر افتاده پریودم. روز ششم رفتم ازمایش بتا داد ...

اگه پریودت منظم نیست احتمال داره آزمایش اشتباه شده باشه چند روز صبر کن بعد باز بی بی چک و ازمایش

ینی هیچ دارویی نخورده بودی این ماه و هیچ کاری نکرده بودی؟

یکسال بود لب به دارو نزده بودم فقط ویتامین خوردم اینماه و یکم رژیم غذایی رعایت کردیم منو شوهرم

ولی من مطمئنم که همش لطف خدا بود