2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من انقد ناامیدم این ماه نه چیزی خوردم نه روغن ماساژ دادم نه اهمیتی میدم 😔😔😔به جهنم حتما خدا نمیخواد

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
منم پقیقا این ماه اصلا حرگتی نزدم اصلاح سبکمم شل میگیرم دیگع

خدا میخواست بده میداد 😔😔😔

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
من استفاده کردم تاثیری نداشت فقط ورزش رژیم سالم خوری تأثیر داشت الان باردارم

خدارو شکر عزیزم انشالله سالم بیاد بغلت🥲❤

بعد چند سال ناباروری؟  رژیم سالم خوریت چیا بود میشه لطفا بگی و اینکه مشکلت چی بود 

ژل رویال و عسل دارم .. ۳ ماه باید استفاده بشه فکر کنم 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

خدارو شکر عزیزم انشالله سالم بیاد بغلت🥲❤بعد چند سال ناباروری؟ رژیم سالم خوریت چیا بود میشه لطفا بگ ...

هفت سال من ذخیره تخمدانم پایین بودتخمک هام خوب نبود کلا هرچی که نگهدارنده داشت حذف کردم شکر قند حذف کردم هرروز سبزی خوردن مغز تخمه آفتابگردان  می‌خوردم  با تخم مرغ محلی روزی یکساعت هم ورزش