2777
2789

سلام ببخشید مصاحبها از کی شروع میشن؟بعد کنکوره؟قبل کنکور اگر باشه کی واسه کنکور تیر بخونیم؟ببخشید ولی من خیلی ذهنم درگیره میشه اگر اطلاع دارین جواب بدین

بخند   
هنوز اعلام نکردن منم ت سایت نگا میکنم خبری نیس احتمالن همین چن روز اعلام میشه من ک امیدی نداریم چون ...

امید داشته باش مصاحبه ۲۵درصده ۵۰درصد کتبی نهایی/۲۵درصد جمعا ترازی ک الان داری اگر اونا خوب باشن چرا ک نه نا امید نباش🌼🌼یعنی امکان داره قبل کنکور باشه؟

بخند   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امید داشته باش مصاحبه ۲۵درصده ۵۰درصد کتبی نهایی/۲۵درصد جمعا ترازی ک الان داری اگر اونا خوب باشن چرا ...

ارع گفتن همین چن روز سایت باز میشه من خودم نیستم قشنگم دخترم هست کنکور فرهنگیان زبان انگلیسی دادع الآنم دانشجو همون زبان هست

امید داشته باش مصاحبه ۲۵درصده ۵۰درصد کتبی نهایی/۲۵درصد جمعا ترازی ک الان داری اگر اونا خوب باشن چرا ...

دخترم الان ابجیم زنگ زد گف کپی مدارک باید فردا ببرن ت آموزش پرورش شهرتون با یکسری مدارک دگ گف ت سایت نگا کن شما هم نگا کن انشالا موفق باشین

دخترم الان ابجیم زنگ زد گف کپی مدارک باید فردا ببرن ت آموزش پرورش شهرتون با یکسری مدارک دگ گف ت سایت ...

اها خیلی ممنون امیدوارم دختر شماهم بهترین ها نصیبش بشه🌹🌹🌹🌹

بخند   
اها خیلی ممنون امیدوارم دختر شماهم بهترین ها نصیبش بشه🌹🌹🌹🌹

عزیزم ۳تا عکس کپی مدارک کپی همین برگه فرهنگیان .کپی دیپلم . نمرات ۳سال آخر ی چیزا هم نوشتع ب صورت فایل بازم خودت ی نگا بنداز

عزیزم ۳تا عکس کپی مدارک کپی همین برگه فرهنگیان .کپی دیپلم . نمرات ۳سال آخر ی چیزا هم نوشتع ب صورت فا ...

خیلی مممنون میرم پیگیری میکنم دستتون درد نکنه⚘️⚘️⚘️🌹🌹

بخند