2777
2789

3تا همکلاسی و مثلا دوست توی یه اتاق بودیم و من همیشه نمراتم بالاتر میشد، من اعتماد به نفس بالایی داشتم و همیشه با ادما روابط خوبی داشتم، اما اون دوتا ازین بی زبون و دهنا بودن، من همه جا به دردشون خوردم، پشتشون بودم، خوبی کردم، یکیشون دیگه نتونست حسادتشو نگه داره، هرچقدر که بیشتر میخوند باز من با یک سوم خوندنش ماکس میشدم، من کلی پیشنهاد داشتم اما هیچکس از دختر و پسر سمت اون دوتا افاده ای نمیرفت،،، درنهایت با وجود تمام خوبیایی که بهشون کردم، یه شب وسط غذا خوردنم بهم گفتن تو این اتاق نمون، قلبم شکسته بچه ها... میدونم که ذات ندارن و حسود و منفعت طلبن، اما قلبم شکسته، خیلی بهم انرژی منفی میدن و من خودمم میخواستم برم،،، اما نمیدونم میفهمین یا نه، قلبم، خیلی، شکسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال مهم نیست اصلا چرا ما باید خودمون رو برای بقیه بکشیم و ثابت کنیم و فقط منفعت و سود برسونیم هرچی داری واسه خودت داشته باش. ترک کن آدمای سمی رو

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻