سوانا مدیر عضویت: 1396/05/09 تعداد پست: 4306 عنوان برای بار هشتم عمل کردم همه مسخره میکنن | مشاهده متن کامل بحث + 2186 بازدید | 72 پست سلام دوستانمن برای بار هشتم ivf کردم ❤️خیلی حتی تو بیمارستان مسخرم کردن که چقدر پیگیری🙏لطفا چهل نفر برام دعا کنن🙏اونسری دعاکردید جوابم مثبت شد منتهی بچمو از دست دادملطفا فقط چهل نفر هم شده یه صلوات بفرستیدخیلی ممنونم 1403/04/03 | 15:46 103 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوانا مدیر استارتر عضویت: 1396/05/09 تعداد پست: 4306 ۲۳ میلیون ب کسی ک تخمک داده؟ من کلا 23 دادم دلال اینکه چقدرشو به اهدا کننده داد رو نگفت
saarire عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9714 من کلا 23 دادم دلال اینکه چقدرشو به اهدا کننده داد رو نگفت اها اخه منم قرار بود انجام بدم البته میخواستم تخمک اهدا کنم برای همون پرسیدم انشااالله ک خیره عزیزدلم برات صلوات فرستادم ❤️ فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔
سوانا مدیر استارتر عضویت: 1396/05/09 تعداد پست: 4306 اها اخه منم قرار بود انجام بدم البته میخواستم تخمک اهدا کنم برای همون پرسیدم انشااالله ک خیره عزیزدل ... خیلی تخمک اهدایی جنین با کیفیتی میده منم اولش جنهه میگرفتم ولی اهدا کنم سید بود به دلم ارامش داد .امیدوارم خدا دلتو شاد کنه زود
saarire عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9714 خیلی تخمک اهدایی جنین با کیفیتی میده منم اولش جنهه میگرفتم ولی اهدا کنم سید بود به دلم ارامش داد .ام ... فدات شم عزیزدلم ❤️اما منظورم این بود من خودم میخواستم اهدا کنم فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔
سوانا مدیر استارتر عضویت: 1396/05/09 تعداد پست: 4306 فدات شم عزیزدلم ❤️اما منظورم این بود من خودم میخواستم اهدا کنم بیشتر از سه بار اهدا نکن خطرناکه البته با فاصله شده یکسال میدونم منم کلی گفتم خدا دلتو شاد کنه
saarire عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9714 بیشتر از سه بار اهدا نکن خطرناکه البته با فاصله شده یکسال میدونم منم کلی گفتم خدا دلتو شاد کنه همون یکبار هم تا نصفه ها رفتم خیلی از امپول دور نافی و اینا ترسیدم دیگه قسمت نشد خداروشکر کنسل شد خدا دل تورو هم شاد کنه به حق امام زمانش ❤️ فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔
navaaaz عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 521 مرسی عزیزم منفی شد تموم شد رفت عزیزم اتفاقی تاپیکت را دیدمان شالله که هرچی خیره برات پیش بیادنمیخوای نی نی از پرورشگاه بگیری ؟
سوانا مدیر استارتر عضویت: 1396/05/09 تعداد پست: 4306 عزیزم اتفاقی تاپیکت را دیدمان شالله که هرچی خیره برات پیش بیادنمیخوای نی نی از پرورشگاه بگیری ؟ چرا از خدامه یکس و خورده ایه ثبت نام کردیم .میگن سه سال دوره انتظار داره .
navaaaz عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 521 چرا از خدامه یکس و خورده ایه ثبت نام کردیم .میگن سه سال دوره انتظار داره . ان شالله بهترین براتون رقم بخوره