2777
2789
عنوان

برای بار هشتم عمل کردم همه مسخره میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 2186 بازدید | 72 پست
من کلا 23 دادم دلال اینکه چقدرشو به اهدا کننده داد رو نگفت

اها اخه منم قرار بود انجام بدم البته میخواستم تخمک اهدا کنم برای همون پرسیدم انشااالله ک خیره عزیزدلم برات صلوات فرستادم ❤️

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها اخه منم قرار بود انجام بدم البته میخواستم تخمک اهدا کنم برای همون پرسیدم انشااالله ک خیره عزیزدل ...

خیلی تخمک اهدایی جنین با کیفیتی میده منم اولش جنهه میگرفتم ولی اهدا کنم سید بود به دلم ارامش داد .

امیدوارم خدا دلتو شاد کنه زود 

خیلی تخمک اهدایی جنین با کیفیتی میده منم اولش جنهه میگرفتم ولی اهدا کنم سید بود به دلم ارامش داد .ام ...

فدات شم عزیزدلم ❤️

اما منظورم این بود من خودم میخواستم اهدا کنم 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

فدات شم عزیزدلم ❤️اما منظورم این بود من خودم میخواستم اهدا کنم

بیشتر از سه بار اهدا نکن خطرناکه البته با فاصله شده یکسال 

میدونم منم کلی گفتم خدا دلتو شاد کنه 

بیشتر از سه بار اهدا نکن خطرناکه البته با فاصله شده یکسال میدونم منم کلی گفتم خدا دلتو شاد کنه

همون یکبار هم تا نصفه ها رفتم خیلی از امپول دور نافی و اینا ترسیدم دیگه قسمت نشد خداروشکر کنسل شد 

خدا دل تورو هم شاد کنه به حق امام زمانش ❤️

عزیزم اتفاقی تاپیکت را دیدمان شالله که هرچی خیره برات پیش بیادنمیخوای نی نی از پرورشگاه بگیری ؟

چرا از خدامه یکس و خورده ایه ثبت نام کردیم .میگن سه سال دوره انتظار داره .